2777
2789
فال آنلاین چی اونا راستن؟

اونام چرتن 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
چرت و پرت میگن اکثرشون الکی حدس میزنن بارها امتحانشون کردم 

منم همينطور كلي امتحان كردم چرتو پرت ... فقط طرف مقابل رو داغون ميكنن وباعث ميشم طرف حركتي بزنه ك اشتباهه  فقط بهاطر حرف الكي اين حس ششمي ها 

….

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه من وقتی سوال میپرسم هر کی یک طور جواب میده

من خودم ی بار با مامان امتحان کردم بعد گفتم مثلا الان چه اسم پسری تو ذهنمه دیدم گفت همونو و دوباره اسم دختر گفتم درست گفت 

حس میکنم بعضی وقت ها بعضی ادم ها ذهنشون باهم به سمت ی چیز میره حتی کسی ک میگ حس ششم قوی داره نمیتونه از ذهن بعضی ادما سر در بیاره :/ 

به نظرم کاملا شانسیه مثل همون چیزی ک قبلا اومده بود تو اینستا ک اره به چه رنگی فکر میکنی و فلان برای خیلی ها درست میشد برای خیلی ها نه  

خب من که حس ششم نیستم

حس ششم اگ تو این تایپکه ج بده آیا اطلاعاتیه؟ 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..