2777
2789
از کجا  فنی و حرفه ای؟ من از اونجا دادم عملی ساده بود ۷ ۸ ساعت خوندم تئوری سرویسم کرد

مرکز ۵ فنی و حرفه ای تهران

من خداروشکر تئوری رو دو روز خوندم قبول شدم 

به نظرت امروز میتونم کل عملی رو بخونم تموم کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرکز ۵ فنی و حرفه ای تهران من خداروشکر تئوری رو دو روز خوندم قبول شدم  به نظرت امروز میتونم ک ...

اره میتونی

پاورپوینت و وورد که زیاد سخت نیست

اکسل و اکسز هم مثل همن

میتونی فقط تمرکز کن

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

سلام خوبی خواستم بگم قبول شدم🤌🏻😂💃 مرسی که راهنماییم کردی❤️

وایییییی خیلیییییییی خوشحال شدم😭😭😭😭❤❤❤❤

همیشه موفق باشیییی خانوم مهندس

قربونت کاری نکردم💙😃

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

سلام استارتر

وقت بخیر

ممنون میشم به سوالم جواب بدین. امتحان icdl دارم. میشه راهنمایی کنید به خصوص برای کتبی چی بخونم؟ به نظرتون ۱۵۰۰ تست کافیه؟ یعنی واقعا همین سوالات میاد بدون تغییر کردن؟؟ 

راستی کتبی و عملی هر کدوم چند تا سوال هست؟ 

ممنون

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
سلام استارتروقت بخیرممنون میشم به سوالم جواب بدین. امتحان icdl دارم. میشه راهنمایی کنید به خصوص برای ...

سلام برای تئوری 1500 تست کافیه همونا رو کامل بخونی نمره کامل میگیری

امتحان تئوری فکر کنم 40 تا سوال بود

امتحان عملی هم نیم ساعت وقت داری 

از هر بخش هم دوتا سوال میدن مثلا میگن یه اکسل درست کن اینجوری 

یا به آقای فلان ایمیل بزن 

سایت مورد علاقت تو گوگل ذخیره کن و...

سلام برای تئوری 1500 تست کافیه همونا رو کامل بخونی نمره کامل میگیریامتحان تئوری فکر کنم 40 تا سوال ب ...

سلام دوست عزیز

خیییلی ممنونم از اینکه جواب دادی ، لطف کردی♥️🌹

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
سلام برای تئوری 1500 تست کافیه همونا رو کامل بخونی نمره کامل میگیریامتحان تئوری فکر کنم 40 تا سوال ب ...

سلام دوست عزیز

من چهارشنبه امتحان دارم 

استرس دارم

فقط رسیدم ۹۰۰ تا رو بخونم ، آخه جوابا اشتباهن. به نظر شما همین حوابا رو یاد بگیرم و کلید هستن یا اینکه حتما باید درست جواب داد ؟ 

2790
2778
2791
2779
2792