mohamadali13971220 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 2937 عنوان زگیل یابواسیر 271 بازدید | 28 پست بچه ها نزدیک مق ع دشوهرم چندگوشت اضافه درومده رفت دکتر بهش پماددادبهش، گفت تاده روزاگه نرفتن بیالیزر کن مانگرانیم نکنه زگیل باشه hpv, اون اصلا بغیرازمن رابطه نداره اینومطمعنم استخروایناهم نمیره ققط، کارش توابه کسی تجربه داشته شوهرم خیلی افسرده شده😔خودمم هم نگزانم وناراحت خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰 1402/08/04 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8727 عزیزم به احتمال زیاد اینایی که گفتی زگیله هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
mohamadali13971220 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 2937 عزیزم به احتمال زیاد اینایی که گفتی زگیله خطرناکه یعنی؟ پس بواسیرچطوریه خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97093 درد و خونریزی هم داره؟بواسیر درد و سوزش و خونریزی داره ولی زگیل مثل جوش میمونه #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
mohamadali13971220 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 2937 درد و خونریزی هم داره؟ بواسیر درد و سوزش و خونریزی داره ولی زگیل مثل جوش میمونه نه هنوزکوچیکن مثل خالن فقط یکم میخارن که خودش، زودفهمید هنوزبزرگ نشدن خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰
sia_o_sefidam عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 211 بواسیر رو خود سوراخ مقعده روده میزنه بیروناگ نزدیک مقعده بواسیر نی
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97093 نه هنوزکوچیکن مثل خالن فقط یکم میخارن که خودش، زودفهمید هنوزبزرگ نشدن پس احتمالا رگیل شاید باشه گلمعزیزم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
mohamadali13971220 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 2937 بواسیر رو خود سوراخ مقعده روده میزنه بیرون اگ نزدیک مقعده بواسیر نی نه پس روخودمقعدنیس پس زگیل ولی نمیدونم درمان داره یان یعنی منجربه مرگ میشه خدایی نکرده؟ خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰
mohamadali13971220 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 2937 پس احتمالا رگیل شاید باشه گلم عزیزم درمان داره؟ بنظرت منجربه مرگ میشه 😔 خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97093 درمان داره؟ بنظرت منجربه مرگ میشه 😔 نه عزیزم نهایت کرایو میکنه از بین میرن و ویرسش سیستم ایمنی بدن قوی باشه کم کم از بدن خار ج میشه ولی برای شما خطر ناک تره اگه زگیل باشه احتمالا شما هم گرفتی و باید تست اچ پی وی بدی و تحت کنترل باشی چون برای زن ها رحم رو درگیر میکنه و خطرناکه یکمالبته چون زگیل ها مشخصه از نوع کم خطر هستش احتمالا #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
mohamadali13971220 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 2937 نه عزیزم نهایت کرایو میکنه از بین میرن و ویرسش سیستم ایمنی بدن قوی باشه کم کم از بدن خار ج می ... بهتره ازمایش بده درسته که مشخص بشه hpvیانه اگه ازمایشش منفی بود چی؟ چون دکترگفته ضایعات پوستی خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰
mohamadali13971220 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 2937 نه عزیزم نهایت کرایو میکنه از بین میرن و ویرسش سیستم ایمنی بدن قوی باشه کم کم از بدن خار ج می ... من هیچ علایمی ندارم چطوربفهمم منم درگیرشدم خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97093 بهتره ازمایش بده درسته که مشخص بشه hpvیانه اگه ازمایشش منفی بود چی؟ چون دکترگفته ضایعات پوستی از همین جوش ها براش نمونه برمیدارن و مشخص میشه برید پیش یه دکتر اورولوژی خوب که خوب تشخیص بدهفعلا رابطه هم نداشته باشیدشما با جوش هاش تماس نداشته باشو اگه آزمایش کردن دیدی زگیل هستن حتما شما هم برو دکتر زنان و تست اچ پی وی بده گلمعزیزم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97093 من هیچ علایمی ندارم چطوربفهمم منم درگیرشدم شما باید تست اچ پی وی بدی تستش مثل پاپ اسمیر هستش پیش دکتر زنان #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
mohamadali13971220 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 2937 از همین جوش ها براش نمونه برمیدارن و مشخص میشه برید پیش یه دکتر اورولوژی خوب وه خوب تشخیص بده ... دکترش گفته بایدلیزر کنی اصلا نگفت حتی ازمایش چیزی بده یا نگفت حتی شاید زگیل باشه اونم دکترجراح ومعروفی هم هست خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰