2777
2789
عنوان

چکار کنم با این شوهرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 114 پست
عزیزم خوب چرا حداقل آشپزی رو توی ایو وضعیت بارداری یه روز در میون نمیکنید؟؟؟ شما ازشون بخواید‌ حالام ...

قبول نمی کنه میگه دکتر چکار به آشپزی کردن تو داره 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری کاملا طبیعیه به نظرم باید خواست از آقایون. به زبون اورد. دردو دل کرد

بهش گفتم بخدا گفتم من نمی تونم دیگه اذیتم واقعا میگه بهونه نیار

بی صبرانه منتظرتم آروانم
من هیچوقت اعتراض نکردم ولی بخدا حالا دیگه مثل قبلم انرژی ندارم 

اشتباه كردى عزيزم اين مردا رو اگه بهشون رو بديم از روى دوست داشتن مون ازمون سواستفاده ميكنن چه وضعشه منم دلم ميخواد هرروز غذاى متفاوت بخورم اما گلهى وقتا حتى آدم حوصله يه نيمرو درست كردنم نداره چه برسه به اينكه يه بچه تو شكمت باشه يه بچه گنده هم تو خونت

عزیزم من شوهرم حموم و دسشویی میشوره خونه جارو میکنه مگولی هر روز بشور بساب نیست دیگ هر روز لباس نمین ...

خانم خودتون میگید شوهرتون کمک میکنه. من قوانین اسلامو میگم. نمیتونم نیروی کمکی بگیرن توقعشون رو بیارن پایین

من ۸ بلند میشم عزیزم معلم زبانم سرکار میرم 

تو آموزشگاه کار میکنین؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
اشتباه كردى عزيزم اين مردا رو اگه بهشون رو بديم از روى دوست داشتن مون ازمون سواستفاده ميكنن چه وضعشه ...

بخدا کاش فقط همینا بود باید دنبالش بدوم هی تا به زور قرصشو بدم بهش 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

اولا بشین قشنگ ومنطقی باش صحبت کن اونم زمانی که حال جفتتون خوبه نه زمان دعوا

دوما به نظرم چرا آقا به اندامش میرسه شما نمی رسی

قشنگ پول باشگاه ازش بگیر برو باشگاه 

واینجوری میدونه تو هم مشغله داری کمتر ازت توقع داره

سوما کلا همیشه غذا زیاددرست کن بذار تو فریزر

ودراخر آقایونی که میرن باشگاه بیشتر نودل تخم مرغ وسیب زمینی پخته میخورن که درست کردنشم راحته

برا باشگاه همینا رو درست کن قرار نیس هی بهش انواع خورشت چلو پلو بدی

زندگی یعنی تجربه کردن چیزای جدید ✌️🤍(کاربر سابق )
2790
2778
2791
2779
2792