2777
2789
عنوان

چکار کنم با این شوهرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 114 پست
اینا ک میگی بشور بساب هفته ای یبار لباس میشوری اونم میندازی لباسشویی خورشتم ک همه چیو میریزی اون تو ...

من ۸ بلند میشم عزیزم معلم زبانم سرکار میرم 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو راهه اونم

ای بابا😅

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اینا ک میگی بشور بساب هفته ای یبار لباس میشوری اونم میندازی لباسشویی خورشتم ک همه چیو میریزی اون تو ...

😐😐😐😐 ببخشید وظیفه آقا چیه؟ کی گفته خونه داری و کل کارای خونه وظیفه زنه. توی اسلام هم ازین خبرادنیست. میگن لطف زنه

خب توام اون تایمی که اون میره باشگاه برو باشگاه سیستم ایمنی بدنت قوی شه ،بعدم همه زنا همینن ماها که ...

مربی رزمی هم هستم اما باشگاه رو به خاطر بارداری تعطیل کردم

بی صبرانه منتظرتم آروانم
😐😐😐😐 ببخشید وظیفه آقا چیه؟ کی گفته خونه داری و کل کارای خونه وظیفه زنه. توی اسلام هم ازین خبرادن ...

عزیزم من شوهرم حموم و دسشویی میشوره خونه جارو میکنه مگولی هر روز بشور بساب نیست دیگ هر روز لباس نمیندازم لباسشویی ک تایمم با دوتا دوقلو و کار خیاطی ۱۲ ناهارم حاضره همین شوهر ک میگی وظیفش چیه ۲ ظهز میره سرکار فردا ۱۲ ظهر میاد بدون بی خوابی 

2790
2778
2791
2779
2792