2777
2789
عنوان

خیلی پست بود ؟

81 بازدید | 7 پست

۶ ماه دوسش داشتم تا اینکه خودش اومد سمتم برای اولین بار بهم گفت بیا خونه من گفتم بعد ازدواج میام ولی گفت قصد ازدواج نداره دوسش داشتم و کلی باهاس صحبت کردم که این سبک زندگی غلطه ( گفت قبلا س ک س داشته) گفتم باید ازدواج کنی حاضر بودم همه جوره پاش بایستم همه کار براش بکنم ولی نخواست سرزنشش نکردم نخواستم مقابلش باشم خواستم کنارش باشم ولی نخواست 

بعد  ۵ ماه بهش پیام دادم باهاش حرف زدم ازش پرسیدم تو هیچ وقت منو دوست نداشتی نه؟ گفت به عنوان همکار چرا 

ته دلم خالیه بچه ها فقط زل میزنم به یه گوشه می خوام برم خودمو بستری کنم بیمارستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی با یه منفعتی وارد ارتباط شده

شما یه ارتباط سالم و علاقه دو طرفه میخواستی

ایشون هم هدفش مشخصِ .... س***س

الان تصمیم خودته که بخوای واسه کسی که قصد دیگه ای داشته غصه بخوری یا نه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

خب بعضیا اهل ازدواج نیستن...نمیشه به زور تغییرشون داد یا نظر خودمون رو بهشون تحمیل کرد.

اگه مردی اول رابطه رک به طرفش بگه که من اهل ازدواج نیستما، یه رابطه دوستانه میخوام و... دختر میتونه قبول بکنه یا نکنه، اگه قبول کرد دیگه نمیتونه بعدش از پسره شاکی بشه و بخواد طرف رو تغییر بده، اینکار از نظر من اخلاقی نیست.

اگه پسری الکی و به دروغ به دختری قول ازدواج بده و بد بزنه زیرش این یه بحث دیگست... ولی نمیشه از کسی که اول کار میگه من اهل ازدواج نیستم انتظارهای دیگه داشت و معمولا تو این نوع روابط دختره ضربه میخوره، چون میخواد وابسته بشه و از طرف دیگه پسره اهل وابستگی و... نیست.

ای بابا منم تجربه کردم...

اون موجوادت فقط سادیسم دارن

با دخترای مردم بازی میکنن،و‌فقط با یکی ازدواج میکنن که مامانشون براشون میاره

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

درست گفتین منم برا یک سال فقط حرف الکی و وعده‌ی دروغین میداد شیطان بود بعد یکسال ولش کردم ...

اون کسی که دروغ میگه و وعده الکی میده یه آدم بی اخلاق و بی وجدانه و در اولین فرصت باید رهاش کرد. حالا خوبه که یکسال بعد فهمیدی و ازش تموم شدی. دوستی داشتم که 8 سال معطل یه آدم الکی و دروووگو شد و هرچی بهش گفتم، گوشش بدهکار نبود.

اما کسی که تو مرحله اول کار میاد میگه که آقا من فلان طورم دیگه(حالا چه خوب یا بد)، دیگه نمیشه از اون آدم انتظار دیگه داشت یا بخوایم عوضش کنیم، اون همونطوریه که گفته و اتفاقا دستشم درد نکنه که اول کار گفته که طرفش تصمیمش رو بگیره و بعدش دلخوری نداشته باشه ازش...