2777
2789
عنوان

فیزیک و ریاضی

84 بازدید | 9 پست

چه کتابی خوبه. دختر برادرم چون رشته تجربی بودم ازم پرسید زیست و شیمی رو بهش گفتم

ولی فیزیک و ریاضی رو نمیدنم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
ریاضی مهر و ماه  فیزیک به نظرم گاج خوبه چون همه سطح سوال داره و طبقه بندی کرده

فیزیک خودش میخواست نشرالگو بخرده خوبه؟ 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیزیک خیلی سبز خوبه. چون درسنامه خوبی داره همه سطح تستی هم داره نشر الگو برای منبع دوم و سطح پیشرفت ...

اتفاقا بهش گفتم نشر الگو سطحش بالاس 

خیلی سبز یعنی خیلی آسونه؟ 

اتفاقا بهش گفتم نشر الگو سطحش بالاس  خیلی سبز یعنی خیلی آسونه؟

آره نشر الگو خوب نیست برای شروع

ن راحت نیست من خودم فقط خیلی سبز استفاده کردم و نتیجه گرفتم. من چون معلمم خوب نبود ب درسنامه نیاز داشتم ک خیلی سبز بهم کمک کرد همچنین تست علامتدار و سطح بالا هم زیاد داره

آره نشر الگو خوب نیست برای شروع ن راحت نیست من خودم فقط خیلی سبز استفاده کردم و نتیجه گرفتم. من چون ...

درسته. برای ریاضی میکرو گاج خوبه یا خیلی سبز؟

فقط یه چیزی راجب کتاب های مهر و ماه بگم. من ب کتاب آمار و احتمال و گسسته و یک کتاب هندسه داشتم، و خیلیییی اشتباه داشت. باز تحقیق کنید براش بگیرید چون کتاب گرونه حیفه الکی خریداری بشه