2777
2789
عنوان

آیا حامله ام ؟

97 بازدید | 12 پست

من ماه سومیه که توی اقدامم، از روز ۱۴ بعد از پریود اقدام داشتیم، موعدم بین ۵ تا ۸ آبانه، چند روزی میشه تکرار ادرار، گرفتگی شکم و سمت چپ کمر دارم گاها تیر میکشه این قسمت ها به صورت خفیف و احساس خستگی دارم، احساس میکنم بدنم ورم کرده، دو سه روزم هست دمای بدنم رفته بالا و سینه هام حساس شدن، البته بگم pms داشتم همیشه و شک دارم شاید اینا هم علایم قبل از پریود باشه ، فکر میکنید اگه الان برم آزمایش خون نتیجه قطعی رو نشون میده؟ یا صبر کنم؟ یکم استرس دارم 😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عرضم به حضورت که متوجه لکه لانه گزینی نشدی ؟ ۵،۶روز بعد اقدام

یک بار بعد از خشک کردن خودم روی دستمال توالت لکه صورتی کوچیک خون دیدم ولی خیلی کمرنگ و کوچیک بود، خون ریزی و لکه بینی نداشتم نه. 

لانه گزینی من بعد از موعد بودم

اون بعد موعد در واقع فشاری هست که جنین به رگ های اطراف جنین جایگزین شده وارد میکنه و حدود ۱۳ الی ۱۶ روز بعد لقاح هست و حتی  بعضیا با پریود اشتباه میکنن فک میکنن باردار نیستن

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

یک بار بعد از خشک کردن خودم روی دستمال توالت لکه صورتی کوچیک خون دیدم ولی خیلی کمرنگ و کوچیک بود، خو ...

ممکنه باشه 😍😍😍

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ان شاءالله دلت شاد بشه چشمت به بیبی چک مثبت روشن بشه 

مرسی از دعات مهربون

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

الان خیلی زوده صبر کنید از موعدتون بگذره بعد بی بی چک بزنید

من تکرر ادرار نداشتم ولی زیر دلم و همچنین قسمت چپ و راست وبیشتر چپ یهو تیر میکشید و ول میکرد، کمرمم همینطور، سینه هام خیلی درد نمیکنه اما نوکشون درد میکنه، عصرا هم که میشه حالت تهوع خفیف دارم