2777
2789
عنوان

خواستگاری

381 بازدید | 18 پست

تو خواستگاری چجوری خواسته هاتونو بیان کردین؟خودتون سازگارنشون دادین؟ چجوری رفتار کردین که تونستین هم همه حرفاتونو بگین هم پسره خیلی خوشش بیاد از شما.

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلسات اول زیاد تو متکلم وحده نباش بذار اون حرف بزنه جاییه که نیازه پاسخ بده شمرده و با آرامش 

بعدش بشین حرفایی که زده رو تحلیل کن مشورت بگیر اگر نقطه کوری میبینی 

و اینکه خیلی بستگی به شرایطت داره که کعکولا چقد اجازه صحبت داری با خواسگار 

اگر شهر بزرگتری هستی می تونی بری بیرون و بیای خوب شناخت بیشتر میشه نذار روابط نزدیک باهات داشته باشه دستت و بگیره و اینچیزا

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

جلسات اول سازگار نشون دادم خودمو

براندازش کردم ببینم چند مرد حلاجه

از چیا خوشش میاد از چیا خوشش نمیاد

مثلا اولا با آژانس می رفتم سر قرار ماشین نمی بردم اصلا

یه گوشی شکسته داشتم اونو می گرفتم دستم

زیاد آرایش نمی کردم

از داشته هام نمی گفتم اصلا

خواستم ببینم خودم براش مهمم یا پول و زیبایی و ....

تا پیام نمیداد نمیدادم تا زنگ نمی زد نمیزدم

بعد از اینکه دیدم همچنان به معاشرت باهام علاقمند هست کم کم داشته هام رو روکردم براش

همه چیرم تو لفافه بهش نشون میدادم

مثلا میگفت امروز بریم بیرون میگفتم میرم فلانجا خرید دارم.... که بدونه چطوری خرج میکنم

یا رستوران رفتنی میگفتم اینجارو با دوستام اودم

فلان مسافرت رو با دوستام رفتم که بدونه آزادای هام چیا هستن

من غیر مستقیم خواسته هام رو گفتم و اونم باهوش بود فهمید همه رو

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

جلسات اول سازگار نشون دادم خودمو براندازش کردم ببینم چند مرد حلاجه از چیا خوشش میاد از چیا خوشش نم ...

ممنون.خیلی عالی بود. دیگه چیا بلدی؟

ممنون.خیلی عالی بود. دیگه چیا بلدی؟

اگه انشالله اوکی بودید و به ازدواج ختم شد

احترام خانواده اش رو داشته باش

بدشون رو پیش همسرت نگو اصلا حتی اگه بد بودن

محبت زیاد کن

هواش رو داشته باش هم با عشق و محبت هم مالی

اوایل ازدواج این کارهارو بکنی بعدش میشه موم تو دستت هر طوری دلت بخواد میتونی فرمش بدی

تو خرید مراسمات و غیره هم ولخرجی نکن اصلا هوای جیبش رو داشته باش

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

اگه انشالله اوکی بودید و به ازدواج ختم شد احترام خانواده اش رو داشته باش بدشون رو پیش همسرت نگو اص ...

من کار میکنم. دوست ندارم پولمو خرج خونه کنم. دوست دارم پس انداز کنم موقع خرید ماشین و ... بهش کمک کنم و سه دنگش بزنه به نامم

من کار میکنم. دوست ندارم پولمو خرج خونه کنم. دوست دارم پس انداز کنم موقع خرید ماشین و ... بهش کمک کن ...

من همسرم میگه پولت رو پس انداز کن

ولی من خودم خرج خونه میکنم

خونه هم با هم گرفتیم 3دانگ به نام من زده پولش رو بابام داده البته

من دوست ندارم خرجم رو جدا کنم

من همسرم میگه پولت رو پس انداز کن ولی من خودم خرج خونه میکنم خونه هم با هم گرفتیم 3دانگ به نام من ...

چندساله اتون بود ازدواج کردین؟

چندساله اتون بود ازدواج کردین؟

35 من 36 همسرم