2777
2789
عنوان

چشم پزشک برای انحراف پشم کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 40 پست
نمیدونم نگرانم خیلی بیش ازحد

نه اصلا نگران نباش 

دوست من ک خیلییی از دکتر رضاییان راضی بود خیلی خودمم تعریفشو خیلی شنیدما

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری خب مراقبت کنم میبرم پیش دکتر فقط ویزیت میدم و میام والسلام

بعد از عمل ک دکتر بهت میگه ولی دکتر خوب انتخاب کنی هاا 

چشم خیلی مهمه 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
عاره شما دکتر تهران نمیشناسی

نه متاسفانه تهران نمیشناسم 

عزیزم حتما برید دکتر سلطان سنجری تهران  یا دکتر مجید فروردین شیراز توروخدا دست دست نکن خدایی ...

سلام منم دخترم انحراف داره و ب شدت ضعیفه چشمش اهوازم اینجا گفتن روزی ۶ساعت باید ببندیش ...ولی خیلی  سخته..‌دکتر خوب واسه این‌مشکل سراغ دارین؟؟؟لطفن راهنمایی  کنید

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
سلام منم دخترم انحراف داره و ب شدت ضعیفه چشمش اهوازم اینجا گفتن روزی ۶ساعت باید ببندیش ...ولی خیلی&n ...

سلام عزیزم

از جونت مایه بزار برا خوب شدنش ببند چشمشو تا کوچیکه به درمان جواب میده من الان دید سه بعدی ندارم حتی رانندگیم برام سخته

تو شیراز دکتر فروردین و علوی و صلوتی عالین

تهرانم دکتر سلطان سنجری حتما سریع نوبت بگیر که تا چند ماه آینده نوبتاشون پره

سلام عزیزم از جونت مایه بزار برا خوب شدنش ببند چشمشو تا کوچیکه به درمان جواب میده من الان دید سه بع ...

ممنونم گلم ..الان چشمشو میبندیم ولی میخام چندتا دکتر دیگ هم ببیننش...‌دکتر علوی تعریفشو شنیدم....ولی هرجی میزنم جواب نمیده شما  ازش شماره داری 

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...