2777
2789
عنوان

چشم پزشک برای انحراف پشم کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 40 پست
ممنون

عزیزم حتما برید دکتر سلطان سنجری تهران

یا دکتر مجید فروردین شیراز

توروخدا دست دست نکن خدایی نکرده همینجوری بمونه حسرت یه نگاه کردن تو چشم همسرش به دلش میمونه

تو مدرسه هم که بماند همه مسخرش میکنن و وجودش له میشه

من تجربه همه رو دارم پس سریع از یکی از این دکترا نوبت بگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما برید دکتر سلطان سنجری تهران  یا دکتر مجید فروردین شیراز توروخدا دست دست نکن خدایی ...

دوسال ونیمهمش زیر نظر دکتر ولی جواب درست نمیدن

من تهران نزدیکترم دکترش خوبه؟؟

عزیزم نگران نباش خیلی زوود خوب میشه البته اگه مراقبت کنید 

بچه ی دوستم عمل کرد اراک پیش دکتر رضاییان خیلی خیلی کارش خوبه بچه چشماش انحراف داشت ولی الان سالم سالمه 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
سلام اسی ببخشید  سوال داشتم بچت چند هفته به دنیا اومد؟  کی و چطوری متوجه شدی انحراف داره ...

من ۳۶ هفته همون روز صبح تموم شد که دنبا اومد 

من بهداشت بهم گفتم بعدش بردم دکتر دیدم درست میگن

عزیزم نگران نباش خیلی زوود خوب میشه البته اگه مراقبت کنید  بچه ی دوستم عمل کرد اراک پیش دکتر ر ...

چجوری خب مراقبت کنم میبرم پیش دکتر فقط ویزیت میدم و میام والسلام

من ۳۶ هفته همون روز صبح تموم شد که دنبا اومد  من بهداشت بهم گفتم بعدش بردم دکتر دیدم درست میگن

ببخشید میدونم سوالم خصوصیه ولی من خیلی درگیری فکری دارم حالا باردارم دارم دیوونه میشم انقد که فکر کردم

من رابطمون بعد از ظهر بود عصر نه بعد از ظهر ینی یه ساعت بعد از اذان ظهر و دقیقا از همون باردار شدم

بعد حدیث از پیامبر داریم که هر کس بعد از ظهر رابطه داشته باشه بچش لوچ میشه ولی توی نت نوشته لچه های نارس این مشکل واسشون پیش میاد معمولا هم ۳۶ هفته به پایین چون هنوز چشمشون کامل نشده 

دارم دق میکنم انقد که استرس دارم میخواستم بپرسم شما بعد از ظهر رابطه داشتین برای بارداری؟ بازم معذرت میخوام

ببخشید میدونم سوالم خصوصیه ولی من خیلی درگیری فکری دارم حالا باردارم دارم دیوونه میشم انقد که فکر کر ...

نمیدونم والا من توجه نکردم صدقه بده قرآن بخون انشالله چیزی نباشه