2777
2789
عنوان

برای مهاجرت

153 بازدید | 14 پست

سلام خانما  

من اگه خدا بخواد برای ارشد قصد دارم از یکی از دانشگاه های اروپا پذیرش بگیرم و به مدرک زبان ایلتس یا تافل نیاز دارم 

من انگلیسیم در حد متوسطه 

از طرفی کلاس هم نمیتونم برم چون دارم یه زبان جدید دیگه هم میخونم

بنظرتون میشه به صورت خودخوانده زبان عمومی‌و خوب یاد بگیرم و بعد دوره های مخصوص آیلتس رو برم؟ 

شما اطلاع دارید دوره های آیلتس چند وقته؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید منابع آزمون آیلتس رو بخری و تمرین کنی و میتونی از کانال های یوتیوب کمک بگیری 

شما اصلا تعیین سطح کردی ببینی لولت چیه ؟ 

متوسطش حداقل باید B1 باشی و اینکه بستگی به خودت داره مدتش بعضیا فشرده میرن با سطح متوسط که گفتم یک سال تا دو سال یاد میگیرن بعضیا هم خیلی لفتش میدن

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
خییییلی سخته بدون کلاس باید مدام با یه نفر انگلیسی صحبت کنی مثل هم کلاسیات. دوره های ایلتس بستگی ب ...

از اون جهت که یکی باشه باهاش حرف بزنم ندارم کسیو 

ولی میخوام بصورت پیوسته بخونم 

مثلا هرروز داستان انگلیسی بخونم که تقویت بشه زبانم

از اون جهت که یکی باشه باهاش حرف بزنم ندارم کسیو  ولی میخوام بصورت پیوسته بخونم  مثلا هر ...

اینکارا در کنار کلاس رفتن انجام بدی خوبه، فیلم کتاب اهنگ صحبت با یه فرد خارجی.

ولی طرف یه عمر کلاس میره بعد میره اونور تازه میفهمه هیچی بلد نیست. چه برسه به اینکه کلاس نری.

موفق باشی.

باید منابع آزمون آیلتس رو بخری و تمرین کنی و میتونی از کانال های یوتیوب کمک بگیری  شما اصلا تع ...

نه عزیزم تعیین سطح نکردم تا حالا کلاس زبان نرفتم اصلا 

تا این حدم خودم خوندم حالا یا از درسا یا خودم 

فعلا عجله ای ندارم چون برای ارشد میخوام الان ترم ۳هستم 

میخواستم فعلا یکی دو سال زبان عمومیو تقویت کنم بد برم دوره های مخصوص آیلتس 

اینکارا در کنار کلاس رفتن انجام بدی خوبه، فیلم کتاب اهنگ صحبت با یه فرد خارجی. ولی طرف یه عمر کلاس ...

بله خوب قطعا همینطوره 

راستش اصلا وقت کلاس رفتن ندارم 

از طرفی دارم یه زبان دیگه هم میخونم سختمه 

ممنون گلم

نه عزیزم تعیین سطح نکردم تا حالا کلاس زبان نرفتم اصلا  تا این حدم خودم خوندم حالا یا از درسا ی ...

چون میگی تعیین سطح نکردی و کلاس نرفتی پیشنهاد میکنم اپلیکیشن همیار زبان رو دانلود کنی و تعیین سطح کنی علاوه بر اون توی یوتیوب آموزش های دکتر احمدیان میتونه کمکت کنه منابع آیلتس رو هم گفته . بازم خودت میتونی چیزای بیشتری پیدا کنی

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن