2789
عنوان

چکار کنم 💔

119 بازدید | 16 پست

خواستگار مناسب دارم ک باتوجه ب شرایط خانوادگیم شاید دیگ مورد مناسبی مثل این پیدا نشه یا چند سال دیگ پیدا شده من 24 سالمه اما با ی نفر تو رابطم ک الان 20 سالشه ازم کوچکتره مجازی آشنا شدیم اومد خواستگاری خانوادم قبول نکردن خیلی تلاش کردم و جنگیدم ولی نشد 

الان نمیدونم چجوری بهش بگم ک آسیب نبینه چون راضی ب کات کردن نیست میشه راهنماییم کنید کسی تجربه ای داره😥😥

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
بلاکش کن دیگه جوابشو نده  بالاخره میره

نمیخوام آسیب ببینه 

نمیخوام هم بفهمه دارم ازدواج میکنم چون میشکنه 

میخوام دوستانه جداشیم ولی دووم نمیاره دلم میسوزه براش هم نمیدونم چکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه فقط مجازی بودین و آدرس خونه یا محل کار یا دانشگاه رو نداره براحتی میتونی کات کنی 

کلا از همه جا پاکش کن اگه هم میتونی حتما شماره تو عوض کن کم کم خودش میره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نمیخوام آسیب ببینه  نمیخوام هم بفهمه دارم ازدواج میکنم چون میشکنه  میخوام دوستانه جداشیم ...

ولش کن بابا 

اسیب چی؟؟؟ 

ناسلامتی اون مرده ها 

کم کم خودش درست میشه 

البته خواستگاری رو یکم طولانی ترش کن که از کات کردن با این مطمئن شی بعد عقد کنی یا نامزد کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگه فقط مجازی بودین و آدرس خونه یا محل کار یا دانشگاه رو نداره براحتی میتونی کات کنی  کلا از ه ...

خیلیی دوستم دارم دیوونه وار ولی واقعا برایم ساخته نشدیم رابطمون اشتباه بود با اینک هیچوقت ازش بدی ندیدم ولی دنیای خانواده هامون زمین تا آسمون فرق داره 😭

خیلیی دوستم دارم دیوونه وار ولی واقعا برایم ساخته نشدیم رابطمون اشتباه بود با اینک هیچوقت ازش بدی ند ...

خب دیگه 

همینا رو منطقی بهش پیام بده 

بعدم بگو کات کنیم 

و تمام 

هرچی زودتر تمومش کنی برا خوده پسره بهتره 

ولش کن بابا  اسیب چی؟؟؟  ناسلامتی اون مرده ها  کم کم خودش درست میشه  البته خ ...

خواستگاری احتمالا دوهفته دیگ باشه اما عقد عید 

تا اون موقع باید کنار بیام با این قضیه 

خب دیگه  همینا رو منطقی بهش پیام بده  بعدم بگو کات کنیم  و تمام  هرچی زودتر ...

خیلی منطقی باهاش حرف زدم ولی اصلا نمیخواد قبول کنه واقعا نمیتونم بهش بگم میخوام ازدواج کنم 

می‌دونی من پدرم اعتیاد داره خیلی سختی کشیدم خیلییی کسی پشتم نیست این خواستگار مناسبه خیلییی ولی از ی طرف با این تو رابطم همش عذاب وجدان دارم 

کم کم سرد شو و دور شو که کمتر آسیب ببینه، بگو خانوادم راضی نمیشن، جوابشو یکی در میون بده، کلا سرد شو ...

هر چقدر حرف میزنم باهاش قبول نمیکنه جداشیم💔😥

خیلی منطقی باهاش حرف زدم ولی اصلا نمیخواد قبول کنه واقعا نمیتونم بهش بگم میخوام ازدواج کنم  می ...

اگه واقعا حس میکنی با کات کردن تو بلایی سره خودش میاره حتما حتما حتما از یه مشاور حضوری کاربلد کمک بگیر اینجا خیلی نمیتونن کمکت کنن 

خب زیاد حرف نزن، جوابشو کم بده، سردم برخورد کن، هر چی بیشتر جواب بدی دیرتر سرد میشه

بنظرت باید بهش بگم میخوام ازدواج کنم یا نه؟؟؟