2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بفرمایید

سلام عزیزم 

خیلی ممنون ک وقت میزاری و راهنماییم میکنی🙏

عزیزم من به یه پسر علاقه مند شدم که  تو اداره ای کار میکنه البته دانشجو هست و اونجا فقد برای هزینه دانشگاه کار میکنه و البته منم تازه وارد دانشگاه شدم و رشتمون یکیه و بعدا ک بخوام برم سرکار تو همون اداره میتونم کارمند بشم بنظرتون بشم آبدارچی اونجا اشکالی نداره؟میتونم بهش نزدیک بشم؟

اینم بگم ک پسر همکار مادرمه

ممنون عزیزم🙏💟

سلام عزیزم  خیلی ممنون ک وقت میزاری و راهنماییم میکنی🙏 عزیزم من به یه پسر علاقه مند شدم که & ...

آبدارچی بودن اصلا عیب نیست.

اما شما بعدا به راحتی نمیتونین از آبدارچی بشین کارمند رده بالاتر ...خیلی سخت میشه.

من بودم به خاطر نزدیک شدن به اون پسر آبدارچی نمیشدم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

آبدارچی بودن اصلا عیب نیست. اما شما بعدا به راحتی نمیتونین از آبدارچی بشین کارمند رده بالاتر ...خیل ...

من رشتم روانشناسی هس و اون مکان هم نیاز ب روانشناس دارن البته اگه درسم تموم بشه استخدام میکنن

من رشتم روانشناسی هس و اون مکان هم نیاز ب روانشناس دارن البته اگه درسم تموم بشه استخدام میکنن

به نظر آبدارچی شدن تو اون محل درست نیست عزیزم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ممنون قشنگم ک وقت گذاشتی و راهنماییم کردی هر چه آرزوی خوبه مال تو💟❣

خواهش میکنم عزیزم