2777
2789
عنوان

بدترین درد چیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 59 پست

گریه و ناراحتی مادر و پدر

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایمو که،الان،اکثر جامعه،به آن دچار هستم،متاسفانه

والا نمیدونم مردم چرا میگن پول خوشبختی نمیاره 🥴😒

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

به نظرمن من بدترین دردبراهرکسی متفاوته مثلا اونی که دردعشق کشیده بدترین دردجدایی یع اونی که بیماری بدی داره مسلما بدترین دردبراش مریضی شه آدمابرااساس سختی هایی که توزندگی شون کشیدن دردشون ‌مشخص میکنن یکی هست به خاطربی پولی خیلی دردکشیده مجبوربوده توشرایط بد زندگی کنه وعذاب بکشه اون بدترین دردش میشه بی پولی یکی هس به خاطراعتیاد شوهرش باباش زندگی خیلی دردناکی داشته خب اون  بدترین دردبراش اعتیاده یع چیزی بگم من به این نتیجه رسیدم هیچ کس ‌و هیچ وقت قضاوت نکنممم اگه حتی گف بدترین دردم دندون دردبوده توعمرم نگم خوش بحالش دردای من کجا این کجا خدامیدونه چقدراون آدم ازهمین دندون عذاب کشیده یاتوچ شرایطی اون دندون دردوتحمل کرده 

بی ابرو شدن گناهگار بودن مقصر بودن  عذاب وجدان درحالی که پشیمونی توبه کردی ولی کسی دیگه باورت نداره نبخشیدنت بهت فرصت ندادن ...بجزا خدا

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
چکار کنیم به نظرت؟واقعا دیگه موندم چکار کنم

من مشکلم خیلی سخته حالا تو مشکلت مثل من‌نیست من نیخاستم دست  ب خودکشی بزنم

من ناخاسته با ی اقایی چت کردم توی گروه شوهرم فهمید شوهری ک این همه عاشقشم ای خدا......

مرگمو  برسون