2777
2789
عنوان

رژیم بارداری

94 بازدید | 7 پست

دوستان سلام

من برای اقدام بارداری که انجام دادم قرص و آمپول زیادی مصرف کردم و این باعث شد ۹ کیلو تو ۲ ماه چاق بشم

الان باردارم

میخوام این وزنی که اضافه کردم رو اول بارداری کم کنم یا با رژیم غذایی اصولی این وزن ثابت بمونم نهایت چند کیلو تغییر کنم

دکتر تغذیه خوب سراغ دارید؟

ترجیحا متخصص در زمینه رژیم بارداری و ترجیحا شرق یا شمال شرق یا شمال تهران؟

غرب رفتن برام سخته ولی اگه مجبور بشم مشکلی نداره

من بدون رژیم تو دوماه ده کیلو کم کردم انقدر بی اشتهام و حالت تهوع دارم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من برعکسسسسسس اشتهام زیاد شدههههه دکتر گفت ۸۰ درصد ۲ قلو هستن

انشاللع عزیزم 😍

عیب نداره بعد بارداری شیردهی و دنبال کوچولو ها دویدن لاغرتر میکنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
برای تهوع دارویی مصرف نکنی همون تهوع اوایل بارداری لاغرت میکنه

من حالت عادی عوقی بودم الان اصلا!!!!

من بوی مرغ ‌و گوشت حالم رو بد میکرد و … الان اصلا واکنش ندارم

من بدون رژیم تو دوماه ده کیلو کم کردم انقدر بی اشتهام و حالت تهوع دارم

شما باشگاه رفتی یا ورزش خواصی انجام دادی؟

من هرچی سرچ میکنم اطلاعات به دست نمیارم

شما باشگاه رفتی یا ورزش خواصی انجام دادی؟ من هرچی سرچ میکنم اطلاعات به دست نمیارم

نه عزیز خود به خود کم کردم