saypa مدیر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1086 عنوان دردمقعد | مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 38 پست سلام من یبوست داشتم چن روزپیش مقعدم دردگرفت دیگه دردش ساکت نمیشه یبوست میشم اینجوریه بنظرتون چکارکنم 1402/08/04 | 06:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19052 این پمادو از داروخونه بدون نسخه گرفتم ایرادی نداره؟ برا شما دکتر داد؟ چ مدت باید اس ... منم از داروخونه گرفتمهر وقت خوب شدی دیگه استفاده نکنمعمولا یه هفته دو هفته حواب میده مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52912 منم از داروخونه گرفتم هر وقت خوب شدی دیگه استفاده نکن معمولا یه هفته دو هفته حواب میده ممنونم گلمهمه علایم رو خوب کرد ؟ حتی خون رو مدفوع ک داشتی؟ البته باید همش رعایت کنیم یبوست نشیم اصلا
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19052 ممنونم گلم همه علایم رو خوب کرد ؟ حتی خون رو مدفوع ک داشتی؟ البته باید همش رعایت کنیم یبوست& ... اره عزیزم خوب شدم مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52912 اره عزیزم خوب شدم خداروشکر 🌸عزیزم ببخشید زیاد سوال میکنم کسیو ندارم ازش راهنمایی بگیرمشما هم موقع استفاده از پماد سوزش داشتی یکم اولاش؟ ینی بخاطر خوب شدنش هس 🤔
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19052 خداروشکر 🌸 عزیزم ببخشید زیاد سوال میکنم کسیو ندارم ازش راهنمایی بگیرم شما هم موقع استفاده ... خواهش میکنم. اره یکم سوزش طبیعیه مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52912 خواهش میکنم. اره یکم سوزش طبیعیه اها مرسی گل💖شما یبوست هم داشتید؟ چیکار کردی خوب شی
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19052 اها مرسی گل💖 شما یبوست هم داشتید؟ چیکار کردی خوب شی اره یبوستباید آب ناشتا بخوری کلا آب زیاد برای بدن مفیدهبعدش خاکشیر با آب ولرم اول صبح اینم خوبهپیاده روی اگ میتونی مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52912 اره یبوست باید آب ناشتا بخوری کلا آب زیاد برای بدن مفیده بعدش خاکشیر با آب ولرم اول صبح اینم خوبه ... اره میدونم یکی از راه های جلوگیری از یبوست هیدراته نگه داشتن بدنه، مصرف اب و مایعات زیادولی در فصل سرما اصلا تشنم نمیشه حتی ی لیوانم بزور میخورم😑ببخشید شما هم وقتی مدفوع سفت باشه رنگش تیره میشه؟؟
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19052 اره میدونم یکی از راه های جلوگیری از یبوست هیدراته نگه داشتن بدنه، مصرف اب و مایعات زی ... حقیقتش توجه نمیکنم به رنگش😅 مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠