2777
2789
عنوان

عشق اول پسر

351 بازدید | 17 پست

میگم برام سوال شده

از کجا باید بفهمیم عشق اول طرفمونیم؟!

یعنی دوست دختر داشتهه هااا اما مثلا میگ قبل تو عاشق نشدم عشق اولم تویی از کجا بفهمیم راسته؟🤔🤔

ولله با پیش زمینه ای که من از پسرا دارم از 5 سالگی شروع میکنن به عاشق شدن ...

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عشق یه باره بقیه الکیه

ما که ندیدیم...حالا دخترا یه چی ولی پسرا نمیدونم شاید فقط مجنون و فرهاد و اینا سراغ دارم

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

شوهررر من بعد بیست سال میگه عشق فقط دخترم یه جوور میگه من تازه معنی عشقو فهمیدم من همونجا میخوام بزنمش 😂😂یعنی این همه سال من عشقش نبودم !!!

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

خودتو درگیر این صحبتا نکن مگه اعصاب و روانتو از سر راه اوردی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

عشق ب تعداد ادمایی ک تو زندگیش بودن یا اولین نفر زندگیش ربطی نداره ممکنه راست بگه هستن ادمایی ک اصلا تا پیری عشقو تجربه نکنن ربطی نداره چن تا ادم تو زندگیش بوده.ولی عشق یچیز خیلیییی عمیقه بنظرم عشق نیاید هیچوقت عادی شه🤔