2777
2789
عنوان

تاخیر در...

43 بازدید | 9 پست
خانوما، من یه دختر دو سال و نه ماه دارم تو این دوسال و اندی جلوگیریمون طبیعی بوده چون بدنم به همه چی حساسیت داره و عفونت میگیره، الان تاریخ پریودم دیروز بوده ولی خبری از پریودی و علائمش نیست، ولی چند وقته پیش زیر دلم درد میکرد و صبحا یه کم حالت تهوع داشتم اما الان هیچ کدوم علائم و ندارم، البته پریودام شش ماهی هست نا منظم شده، میشه کمکم کنید تا پس فردا که میرم ازمایش از استرسم کم بشه. با پیشاب چند درصد احتمال بارداری هست؟
خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
این علائمی که گفتم ممکنه واسه بارداری باشه؟ یا توهمه؟ خواهرشوهرم هفت سال جلوگیریش طبیعی بوده ولی خیلی راضیه اما اینجا شنیدم بعضیا با ترشح اولیه باردار شدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بچه اولمو خدا خواسته باردار شدم البته اون موقع بچه بودم و اطلاعاتی از منی و اسپرم و این حرفا نداشتم و واقعا ریسک میکردیم و رابطه های کامل کامل داشتیم، ولی الان واقعا بچه نمیخوام و من و همسرم کاملا مواظبیم اما همین ترشحات اولیه هم منو میترسونه
به نظر من کسی که با جلوگیری طبیعی باردار میشه با پیشاب باردار نمیشه. احتمالا اقاهه یکم کنترلش ضعیف بوده. منم چون از همه روشهای جلوگیری بدم میاد با این دلداری دادن به خودم همش روشم طبیعی بود. خخخخ.