2789
عنوان

احساس پوچی

149 بازدید | 14 پست

نمیدونم متوجه میشید یا نه ولی بعضی وقت ها احساس میکنم به اینجا به این زندگی خونه و.. تعلق ندارم حتی بعضی موقع ها میگم اصلا چرا این باید زندگی من باشه و من باید من باشم؟ 

این درسته که میگن هر کسی دقیقا همون جایی که باید باشه قرار داره؟ 

وقتی به این جمله فکر میکنم احساس خوبی میگیرم و شروع میکنم به انجام کارای زندگیم ولی بعد چند ساعت دوباره حس پوچی بهم دست میده احساس میکنم دیگه انگیزه ای ندارم و زندگی کنم که تهش بشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اصلا این زندگی رو در سطح خودم نمیدونم  واقعا جام اینجا نیست  کاش تو آمریکا متولد میشد ...

نمیدونم ولی من با خودم میگم خب آمریکا ام دنیا میامدم تهش قراره بمیرم این چه زندگیه😐

کلا فقط همین فکرا لازمه تا روزمو خراب کنم

هر وقت احساس پوچی بهم دست میده فقط منتظر میشم شب بشه برم تو بالکن نگاه ماه کنم فقط گریه کنم‌ چون با وجود شوهر و دو تا بچه نباید حس پوچی بهم دست بده هر وقت این حس میاد سراغم آهنگ مورد علاقمو میذارم یا شب وقتی میخوابم خودم برا خودم رویا میبافم 

هر وقت احساس پوچی بهم دست میده فقط منتظر میشم شب بشه برم تو بالکن نگاه ماه کنم فقط گریه کنم‌ چون با ...

منم رویا میبافم ولی خب تا کی واقعا آدم زده میشه حتی از چیزایی که دوست داره واقعا مگه ما چند بار زندگی میکنیم نباید داشته باشیم همچین حسیو ، حداقل ای کاش رویاهامون واقعی میشد یکم دل داشتیم به زندگی

چجوری؟؟ دست خودم نیس که وگرنه از خدامه بهشون فکر نکنم ولی خب هجوم میارن

میدونستی آدم وقتی تنها باشه این افکار میاد سمتت برو باشگاه برو شنا کتاب بخون اهنگ‌بذار برقص فیلم ببین سرگرمی واسه خودت ددست کن خونت اگه تمیز دوباره تمیز کن 

منم رویا میبافم ولی خب تا کی واقعا آدم زده میشه حتی از چیزایی که دوست داره واقعا مگه ما چند بار زندگ ...

تو اگه جا من بودی چی میگفتی پس چند سالته مگه من ۱۷ سالم بود عروسی کردم الان دو تا بچه دارم خودم ۲۷ سالم هرکی منو میبینه میگه ۱۸ سالت دوستام این سنی هستند البته خب من متاهلم دوری میکنم ازشون میخوام خوش باشم واسه خودم باشم برم تنهایی بیرون ولی چی صبح تا شب کار کار خونه تمیز نباشه غذا نباشه شوهر قاطی زندگی ها شده استرس دخترم کلاس اول یک ور پسرم اوتیسم داره ۶ سالش یک ور حرف نمیزنه یک ور منم مهربون صبور نمیدونم من باید حس چی بکنم بعضی وقتا سکوت رو ترجیح میدم 

نمیدونم ولی من با خودم میگم خب آمریکا ام دنیا میامدم تهش قراره بمیرم این چه زندگیه😐 کلا فقط همین ف ...

این حس پوچی رو آدمای باهوش تجربه میکنن 

بعضیا به خودکشی میرسن بعضیاهم حلش میکنن برا خودشون 

تو حلش کن 

این حس پوچی رو آدمای باهوش تجربه میکنن  بعضیا به خودکشی میرسن بعضیاهم حلش میکنن برا خودشون&nbs ...

واقعا؟

ولی من به مامانم میگم میگه از بیکاری این فکرارو میکنی نگو باهوشم

چند ماهی هست دارم حلش میکنم باید ببینم به کجا میرسه

واقعا؟ ولی من به مامانم میگم میگه از بیکاری این فکرارو میکنی نگو باهوشم چند ماهی هست دارم حلش م ...

باید هدف داشته باشی 

یه کار مهم و بزرگ از نظر خودت رو شروع کن 

اتفاقا مامانتم راست میگه 

راه حلش هدفه