2777
2789
عنوان

علاقه مندی

110 بازدید | 10 پست

هی دارم تایپیک میزنم هیچ کس جواب نمیده 

ببینید من به آقایی علاقه داشتم انقدر رفتم و اومدم توجهش رو جلب کردم راستش الان آقا هم داره بمن توجه میکنه اما اما من توجهش رودوستدندارم چون جسم میگه علاقه ای در کار نیست چون که خودت بهش توجه کردی بهت توجه میکنه و یه جورایی پررو ی راستش پشیمانم  نمیدونم چرا مادوتا بد باهم آشنا شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تو از سوختی که دادی خسته ای ولی همچنان میخوای تو زندگیت باشه

خسته شدم اره بعد اینکه این آقا وقتی دید من توجه میکنم توجه کرده خوشم نمیاد حس میکنم من یه جوری مهر طلبی کردم

خسته شدم اره بعد اینکه این آقا وقتی دید من توجه میکنم توجه کرده خوشم نمیاد حس میکنم من یه جوری مهر ط ...

تو نمیتونی کسی رو وادار کنی ازت خوشش بیاد.  قطعا ویژگی های مثبت و خوبی داشتی که جذبت شده

منتهی الان که رابطه اوایلشه تصمیم با توئه که بخوای ادامه بدی یا نه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
تو نمیتونی کسی رو وادار کنی ازت خوشش بیاد.  قطعا ویژگی های مثبت و خوبی داشتی که جذبت شده منتهی ...

دوسش دارم ولی دوست دارم علاقه واقعی باشه آخه متاسفانه یه تجربه اینجوری دیگه داشتم البته اون طرف خیلی قالتاق وبد بود میترسم اینم مثل اون باشه

دوسش دارم ولی دوست دارم علاقه واقعی باشه آخه متاسفانه یه تجربه اینجوری دیگه داشتم البته اون طرف خیلی ...

علاقه واقعی به مرور شکل میگیره

علاقه وقتی عمیق میشه که حالتون کنار همدیگه خوبه .

الان در حد یه کششِ 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
اره راس میگی

الان منطقی به شرایطش نگاه کن ، ببین واقعا کیس خوبیه ؟

ارزششو داره باهاش ادامه بدی ؟

الان منطقی به شرایطش نگاه کن ، ببین واقعا کیس خوبیه ؟ ارزششو داره باهاش ادامه بدی ؟

منطقی چون قبلا باهاش حرف زدم یه جورایی از لحاظ روحی به من خیلی نزدیکه مثل خودم آدم ساده ای هست  خنده رو خوبه من از لحاظ اخلاقی واقعا میپسندمش جفت روحی خوبیه رودربایستی باهاش ندارم .

میمونه تحصیلات که من بالاترم مهم نیست و درآمد که بازهم من بالاتر م بازهم برام مهم نیست البته من نمیدونم امکانات خانوادگی و اینها چیه برای اون ماشین داره چی داره اگر اونها رو داشته باشه عالیه