2777
2789
عنوان

دوست دارم بچه سوم رو بیارم اما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 24275 بازدید | 258 پست

فقط بدون اون مادر بنده خدات الان وقته استراحتشه نه بچه داری

درسته مادرا بخاطر عشق به بچه چیزی نمیگن و فداکاری میکنن

تما ما خودمون باید ببخشید بفهمیم 

شما الان باید کمک دست مادرت باشه

نه ۳ تا بچه بندازی رو دوشش

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا پس با یدونه به ...خوردن افتادم😁🤣🤣🤣

منم اذیت میشم، پدرم درآمده، دخترم با پسرم فقط دعوا می‌کنه 

اما

به قول دوستم، سفره رو یکباره پهن کن و یکدفعه جمعش کن و تمام.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

مادرتون سنشون میره بالا شاید حوصله نکنن و دلشون دیگه استراحت بخواد و یه جای ساکت اخه اغلب تو دور اطر ...

خواستم پرستار بگیرم، مامانم قبول نکرد 

گفت اعتماد نمیکنم

خیلی دلسوزه

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

فقط بدون اون مادر بنده خدات الان وقته استراحتشه نه بچه داری درسته مادرا بخاطر عشق به بچه چیزی نمیگن ...

خودش نزاشت پرستار بگیرم، گفت: نمیشه اعتماد کرد، بچه ها کوچیکن و....

خودش نزاشت پرستار بگیرم، گفت: نمیشه اعتماد کرد، بچه ها کوچیکن و....

خوب حرفش درست بوده

میگم مادرا موجودات فداکاری هستن از خودشون میگذرن ماییم که به عنوان بچه نباید قبول کنیم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

منم به زودی برای بچه سوم اقدام میکنم.یه روز فکر میکردم همیشه پسرم تک فرزند باشه.اما از وقتی دومی به دنیا اومد نگاهم عوض شده.احساس میکنم به بچه هام ظلم کردم و زمان رو از دست دادم.از وقتی دومی به دنیا اومد زندگیمون صد برابر شیرین تر شده.البته من حتی یک روز هم مسئولیتشون رو به کسی ندادم

خدایا شفایم را از تو میخواهم و بس
خوب مرخصی بگیربچه چندتاخیلی خوبه همبازی هم هستن خودم دارم واقعالذت بخشه

باید همین کار رو بکنم، البته اگه بچه شهریور دنیا بیاد تا یکسالگیش خونه م، بعدش هم که چند سال مرخصی بدون حقوق میتونم بگیرم.

من چهارمین بارداریمه اون سه وحشتناک بودن برام این اصلا انگار نه انگار فقط لکه بینی دارم 

آبی موند؟؟

بچه هاتون چین؟؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
به فکر خودتون نیستی به فکر مادرت باشه.هم شما رو بزرگ کرده هم بچه هاتون رو🤗

اره طفلک 

خودش نزاشت پرستار بگیرم

مطمئنم از پس کیفیتش بر میآم، دوست دارم با هم باشن، خواهر و برادر داشته باشن. الان دیگه به جز خواهر ...

گلم بزار بچه کوچیکت یکم بزرگتربشه بعدبیار

کسی توفکرسومی باشه تاآخرم که بشه میخادپس بیارکه پشیمون نشی

وخدایی که بشددددت کافیست❣

شما چون مامانت هست و نصف روز خونه نیستی

سختی بچه داری و‌حس نکردی

من بچه‌ دومم سه سالشه

بچه جاریم ک‌ دوسالشه اومد من نصف روز نگهش داشتم

از جام حتی بلند نشدم برم‌ دستشویی ! یک ثانیه نمیشد بلند شم از کنارشون چون کار خطرناک‌میکردن..

💕