2777
2789
حجاب در حد تهرانه ولی باحجابم داره دانشگاهم خوبه جزو دانشگاه های متوسط اما خوابگاه خوبی داره خدایی

سلام شما اونجا دانشجو بودی؟

میشه راجع به سطح علمی دانشگاه تو رشته های علوم انسانی مثل روانشناسی و وضعیت خوابگاهاش بگی

من بیشتر برام جاهای تفریحی مهم بود ک شنیدم خیلی کم داره درسته؟😕

سلام ،من امروز پیام شما رو دیدم 

خود شهر زنجان ،شهر تمیزیه ،اما بشدت خلوته (یعنی عین تهران یا کرج نیست )،شهر خیییلی سرد و خشک و بشدتبی روح انگار تموم مردم این شهر دارن تو شهر ارواح زندگی میکنند. انگار سرتاسر این شهر رو خاک مرده پاشیدن،

مثلاً : شما صبح برید تو نونوایی های تهران یا کرج بشدت قلقله هست ،اما اونجا حتی نونوایی باز نیست ،

یه چیز جالب اینکه کلا اون شهر ۱/۲تا پارک خوب و بزرگ داره و مردم از سر بیمکانی میان وسط بلوار و میدون میشینن.

بعدی اینکه آدمایی چاپلوس ،مخبر،حسود ،چشم و همچشمی فراووووون،گنده گویی درحالی که واقعا تهی توهین.

زبونشون هم بیشتریا لهجه ترکی رو دارن ،

و اگه بلد نباشی قشنگ میکنن تو پاچت،

پس باید سعی کنی تا یاد بگیری 

ولی درکل بهتره که نه سمت این شهر بری ،چون ظرف یک ماه افسردگی میگیری و نه سمت ادماش بری که از این همه سیاست حالت بهم میخوره.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ،من امروز پیام شما رو دیدم خود شهر زنجان ،شهر تمیزیه ،اما بشدت خلوته (یعنی عین تهران یا کرج نیس ...

اينجوری که معلومه شما یا از دوقوز آباد  تهران و کرج تشریف آوردین زنجان ،یا هم که عقده ای چیزی از زنجانیها داری  مایی که ساکن اینجاییم همچین چیزی ندیدیم ، والا تا نصف شب هم خیابونها پر هست البته تو زمستونها سگم بزنی دوازده شب بیرون نمیاد بعد هم خلوتی و سکوت محله یا هر شهری در هرجای دنیا باعث نمیشه اون شهر و شهر ارواح دونست البته فقط محله و شهرهایی که از  72 ملت اونجا ساکن هستن  همیشه شلوغ هست و هیچ وقت سکوت و آرامش و تجربه نمی کنند ، از نوع ادبیات شماهم معلومه چقدر مودب تشریف دارین و خداروشکر میکنیم آدمایی مثل شما هیچ وقت شهر ما پا نزارند بالاخره دوست داریم هر کسی میاد زنجان در حد فرهنگ بالای خودمون باشه نه یه مشت عقده ای ، حسود ، قدر نشناس