2777
2789
دارن ولی نه اون لهجه تابلو،،ولی اهنگ خاصی دارن ک من ک‌ دورم میرم اونجا میفهمم و اکثر زنجانی ها مهاجر ...

عزیزم کل تهرانو کرجم جمع آوری مردم شهرای دیگن خوب ک رفتن ب پایتخت و کرج😂و افغانستان

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده ک وقتی همه زبان مادر مشترک دارن ،،ب زبان دیگه حرف بزنن ک الان نسل جدید زنجان فارسی بلد نیستند ،، ...

درسته خیلی کم فارسی بلدن اینا رو کسی میدونه ک وقتی از ی شهری میره اونجا    والا من وشوهرم ۲ ۳ بار رفتیم اونجا هیچکس فارسی بلد نبود 

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

اره ولی مهاجر از خود روستاهای زنجان رو میگم ک زبان و فرهنگ مشترک دارن

فرقی نداره ک عی بابا 

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین
دارن ولی نه اون لهجه تابلو،،ولی اهنگ خاصی دارن ک من ک‌ دورم میرم اونجا میفهمم و اکثر زنجانی ها مهاجر ...

متوجه منظورتون نمیشم‌مگه روستایی بودن عیبه!

بعدم زبان ایرانی ها فارسیه 

مثلا همه ی شمالی ها به گویش خودشون صحبت نمیکنن ولی کسی به اون ها ایرادی نمیگیره ولی هرکی ترکی حرف نزنه خیلی بد و جیز واَخه!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
چون اطلاعات اشتباه میدی و روش پافشاری هم میکنی تجربه خودت رو گفتی ولی خیلیها تجربه خلاف شما داشتن دی ...

شما اصرارت واسه چی هست؟؟؟ مگه ترکین و ترک حرف میزنین واستون خجالت  اوره؟؟؟ نمیفهمم 

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

بده ک وقتی همه زبان مادر مشترک دارن ،،ب زبان دیگه حرف بزنن ک الان نسل جدید زنجان فارسی بلد نیستند ،، ...

عزیزم ترکی ارث پدرشون نبوده که ی روز زبانشون از فارسی به ترکی تغییر کرد الان دوباره ب اصل خودشون برگردندمنظورمداینه تعصب لازم نیست بهر حال زبان ملی و اجدادی ایرانیها فارسی بوده و فارسی فقط زبان پدری فارسی زبانها نیست شاید پدران ما تاثیر بیشتری هم روش گذاشته باشن تا خود فارسی زبانان امروز ایران من لرم اما زبان فارسی رو خیلی دوست دارم چون زبان و شناسه ایران هست از جای دیگه وارد نشده مال خاک ایرانه مثل خاک ایران مقدسه

من هر سال میرم ترک پیدا نمیکنی دیکه

پس چطور ما رفتیم هیچکس بلد نبود فارسی عجیبه شاید جا با جا فرق میکنه نمیدونم

چقدر قهوه ای خور داره زنجانمون😂

متوجه منظورتون نمیشم‌مگه روستایی بودن عیبه! بعدم زبان ایرانی ها فارسیه  مثلا همه ی شمالی ها ب ...

عزیزم معلومه متوجه نشدی ،،،میگم خوب نیست ک اصرار دارن زبان مادری حرف نزنن چون بی کلاسی میدونن،،،بله شمالی ها  کردا عرب ها کار خوبی می‌کنن حرف میزنن ب زبان محلی خودشون  ولی زنجان اینطور نیست ،،،نه روستایی عیب نیست،،ولی متاسفانه نشانه اول شهری شدن رو تورکی حرف نزدن میدونن

شما اصرارت واسه چی هست؟؟؟ مگه ترکین و ترک حرف میزنین واستون خجالت  اوره؟؟؟ نمیفهمم

اصرار واسه اینه که داری اطلاعات غلط میدی و از حرفتم برنمیگردی

اینکه فارسی حرف نزدن به این معنی نیست که اصلا فارسی بلد نیستن

اتفاقا باعث افتخارمونه که یه زبون بیشتر از شما بلدیم

عزیزم ترکی ارث پدرشون نبوده که ی روز زبانشون از فارسی به ترکی تغییر کرد الان دوباره ب اصل خودشون برگ ...

ایران یک زبان نداره ،اریایی ها از چند زبان و قوم بودند خرد لر بلوچ آذری ها و...و خوبه حفظ باشه ایران یا همین تنوع قشنگع ،،،چه تعصبی ،،همه حتی دنیا داره زبان های مادری رو حفظ می‌کنن و ثبت می‌کنن ولی با این حرف شما الان تالشی ( زبان تات) دیکه نداریم تو ایران و از بین رفت 

عزیزم معلومه متوجه نشدی ،،،میگم خوب نیست ک اصرار دارن زبان مادری حرف نزنن چون بی کلاسی میدونن،،،بله ...

هیچکس بی کلاسی نمیدونه زبان مادریشو

همه زنجانی ها بین خودشون ترکی صحبت میکنن!

کورد ها هم بین خودشون کوردی صحبت میکنن با غریبه ها فارسی صحبت میکنن!لهجه هم دارن

اینکه یکی بیاد به فارسی با شما صحبت کنه بعد ترکی(نه تورکی)باهاش حرف بزنی نشانه بی ادبیه...

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...