2777
2789

شوهر منم همینه،چند ماه پیش با داداشم سر یه موضوعی بحثشون شد،حالا زنداداشم بچش به دنیا اومده نمیزاره برم خونشون😪

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خانوادت بگو یبار با احترام دعوتش کنند تا بیاد خونتون.سعی کن بهش خوش بگذره و زود هم برگرد

اینطوری کم کم میبینه رفت و امد زیادم بد نیس.کم کم راه میاد باهات.فقط صبر میخواد

البته رفتار خانوادت خیلی مهمه وگرنه تازه آتو دستش میاد

من مات شدم...مات همان لحظه که تو میرفتی...
شوهر منم همینه،چند ماه پیش با داداشم سر یه موضوعی بحثشون شد،حالا زنداداشم بچش به دنیا اومده نمیزاره ...

وای خیلی بد-ابروی آدم پیش خانواده میره شوهر منم این جوریه خدانکنه لج کنه-الان خونه پدر و مادرم اصلا نمیاد-خیلی حرص میخورم-الان تو ناراحت نیستی نمیزاره بری؟

خسته ترینم
وای خیلی بد-ابروی آدم پیش خانواده میره شوهر منم این جوریه خدانکنه لج کنه-الان خونه پدر و مادرم اصلا ...

آره واقعا خیلی بده،خیلی ناراحتم که نمیزاره برم ولی چاره ای ندارم زورم بهش نمیرسه،میگه اگه رفتی دیگه نیا خونه😓خیلی سخته زندگی با اینجور مردا

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
آره واقعا خیلی بده،خیلی ناراحتم که نمیزاره برم ولی چاره ای ندارم زورم بهش نمیرسه،میگه اگه رفتی دیگه ...

خیلی خیلی سخت-شوهر منم یه مدت نمیزاشت برم خونه مادرم وای چه روزای سختی-حالا خودش نمیاد خونه مامانم خیلی عذاب میکشم 

خسته ترینم
به خانوادت بگو یبار با احترام دعوتش کنند تا بیاد خونتون.سعی کن بهش خوش بگذره و زود هم برگرد اینطوری ...

خانوادم هزار بار با احترام دعوتش کردن ولی نمیاد-

خسته ترینم
خیلی خیلی سخت-شوهر منم یه مدت نمیزاشت برم خونه مادرم وای چه روزای سختی-حالا خودش نمیاد خونه مامانم خ ...

چرا عزیزم؟مشکلش با خانوادت چیه؟

چرا عزیزم؟مشکلش با خانوادت چیه؟

خانوادم از گل بالاتر بهش نمیگن همش احترام همش محبت ولی لیاقت نداره-هیچ مشکلی ام نیست ولی نمیاد فقط با خانواده خودش میره و میاد

خسته ترینم
خانوادم از گل بالاتر بهش نمیگن همش احترام همش محبت ولی لیاقت نداره-هیچ مشکلی ام نیست ولی نمیاد فقط ب ...

چقد سخت عزیزم،درکت میکنم 

ان شاءالله یه روزی سرش به سنگ بخوره پشیمون بشه از کاراش