2777
2789
عنوان

بحث با شوهرم

370 بازدید | 32 پست

سلام خانوما شبتون بخیر...

امشب شوهرم اومد دیدم برام باقلوا خریده ، شام از بیرون گرفته، بعد من همینجوری نگا کردم فقط هیچی نگفتم.

شوهرم بعد چند دقیقه گفت یعنی اصلا خوشحال نشدی برات باقلوا خریدم (آخه خیلی دوست دارم)

گفتم چرا دستت درد نکنه  ، بعد دوباره گفت یه چایی هم برام نذاشتی، گفتم حالا چی میشه تو بذاری مگه چند دقیقه طول می‌کشه چایی گذاشتن.....

کلا خیلی گیر میده ، من تو خودمم چند وقته هی گیر میده دیگه چایی چیه که بخاطرش باهام بحث میکنه، واقعا خستم ازین رقتاراش باقلواشم نخواستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا بیچاره یه کلام گفت که برام چایی نزاشتی😐حالا اونهمه خرج کرده یه کتری روشن کردن انقد تنبلیت اومد!حس میکنم از اونایی که شوهرهو با نعره هاشون قورت میدن

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣