2777
2789
عنوان

خانومابیاین 😔😔😔

96 بازدید | 8 پست

شوهرم دم به دق میگه الهی بمیرم ازدست تو راهت بشم دلم یک جوریه دلم سرد شده ازش انگارک من اضافه ام دوسم نداره وقتی این حرفو بهم میزنه چکارکنم بهش  زنگ میزنم بد جواب میده اس میدم جواب نمیده کنارش هم که هستم انگار ک نیستم ن حرفی میزنه فقط از خونه میزنه بیرون یا هواسشو باتلویزیون پرت میکنه پارکم ک میبره اصلا انگار ک من نیستم هیچ حرفی بامن نمیزنه 😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگه پیلم نکن بامن حرف نزن نمیدونم چکارشده دق کردم همش گریه میکنم وتودلم میریزم 

حتما باهاشون حرف بزنید ببینین حرفشون چیه مطمئنم بی دلیل اینکار نمیکنن 

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
حتما باهاشون حرف بزنید ببینین حرفشون چیه مطمئنم بی دلیل اینکار نمیکنن 

کلا همین طوریه از صبح میره وقتی هم میاد از سرکارمیره بیرون تا عصرعصرم یک سری میزنه میره سریع وقتی هم میپرسم میگ سرم درد میکنه یا حالم بده بد میخابه 

کلا همین طوریه از صبح میره وقتی هم میاد از سرکارمیره بیرون تا عصرعصرم یک سری میزنه میره سریع وقتی هم ...

باشه ولی حتما باهاش حرف بزنید ولی احساس میکنم بیشتر خسته هستن شوهرتون

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
باشه ولی حتما باهاش حرف بزنید ولی احساس میکنم بیشتر خسته هستن شوهرتون

ن اون منو نمیخاد همش میگ بمیرم الهی از دست راحت بشم  اضافه ام باید برم درخواست طلاق بدم همه مردامیرن سرکار اما اینکارارونمیکنن