2777
2789
عنوان

یه کاپشن سفارش دادم وقتی دیدمش گریم گرفت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 70 پست
چرا عزیزم؟ بده خشکشویی تا لکه ها پاک شن رنگش هم بد نیست.

میره مگه😓

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فتا شکایت کن

ببر خشکشویی ببین لکه رو میتونه پاک کنه

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

خیلی گرون خریدی دختر خوب حضوری میخریدی حداقل

عقلم کار نکرد فکر کردم آدم خوبیه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

منم یه پیج دارم لباساش قشنگه میخوام سفارش بدم وای میترسم 

کسی پیج خوب سراغ نداره لباساش خوشگل باشه و مطمئن؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

چقد بی وجدانن تو این وضعیت اقتصادی این غلطارو میکنن 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

با یه خط:دیگه پیام بده بگو یا پولمو پس بده یا میرم فتا شکایت میکنم کاپشنتو بگیر 

بگو فیش که پست کردم برات رو میفرستم تو پولو بزن به کارتماگه زد که هیچ نزد همونجا کاپشن رو بگیر بیا پست نکن