2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیگن ، دل بخواهیه زدنش و شخصی، تو ایران گارداسیل ۴ ظرفیتی هست اگر گیر بیاد  خارجیش هر دوز زیر ۲ تومن نیست، ایرانی ۲ ظرفیتیه پاپیلوگارد هر دوز ۴۰۰ ایناست، ایرانیش هم جوابه اگر خارجی رو‌نزدید ، انواع مهم و سرطانزا که ۱۶ و ۱۸ هستن رو پوشش میده، تو تاپیک هام درموردش توضیح دادم خواستید بخونید

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏
نه نمیگن ، دل بخواهیه زدنش و شخصی، تو ایران گارداسیل ۴ ظرفیتی هست اگر گیر بیاد  خارجیش هر دوز ز ...

ممنون یعنی اگر پاپیلوگا بزنم فقط جلو سرطان رو میگیره جلو ابتلا به تبخال و اینا رو نمیگیره؟ 

دکتر برام نوشته باید از داروخانه ها بگیرم یا جای دیگه چجوریه 

یعنی یک بار میزنیم بعد دو ماه بعد شش ماه؟

ممنون یعنی اگر پاپیلوگا بزنم فقط جلو سرطان رو میگیره جلو ابتلا به تبخال و اینا رو نمیگیره؟  دک ...

بیش‌ از ۱۰۰ نوع داره انواع سرطانزا بیشتر ۱۶ و ۱۸ هستن که همشون این دوتا رو پوشش میدن هیچ، ۴ ظرفیتی ۶ و ۱۱ هم پوشش میده که زگیل ساز هستن، ولی کلا جدا از اینا باز انواع high risk و low risk دیگری هم داره ولی باز زدنش از نزدن بهتر هست، بله دقیقا همینطوری که گفتین باید بزنید. 

سه دوزش رو باید با هم بخرم یا جدا میشه؟

به نظرم اگه جایی پیدا کردی دیگه سه دوز رو ازش بگیر چون ممکنه گیر نیاد دیگه، فقط تاریخ انقضا رو چک کن و بزار داخل در یخچال، بیشتر از نیم ساعت نباید بیرون بمونه، از داروخانه تا خونه هم پک یخ بزار کنارش

ممنون من برم بگم ظرفیتی میخوام؟

نه دیگه گفتم بهت، اگر گارداسیل بخوای کلا تو ایران ۴ ظرفیتیش هست، اگر ۹ ظرفیتی گیر اوردی که بهتره ولی بعیده باشه نیست اصلا، اگرم پاپیلوگارد زدی که کلا ۲ ظرفیتیه، پس گارداسیل یا پاپیلوگارد

گارداسیل (۱۸.۱۶.۶.۱۱) و پاپیلوگارد (۱۸.۱۶) پوشش میدن