2777
2789

چی میخوای بدونی عزیزم 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت فارسی یا کرد یا ترک یا....؟؟

بگو تا بهت بگم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

ایلام آدمایی خون گرم، با خودمون به خودمون میگیم غریب پرست😂( ینی اینکه زیاد گرم میگیرم)

رو خانواده خیلی تعصب دارن چه خودشون زنو بچه چه مادریشون ، معمولا زود جوشیم ، میدونی، زیاد دنبال با کلاسیو این چیزا نیستم، خاکییم 

اگه دنبال باکلاسیو دردسرش هستی کم پیش میاد پیدا کنی .  

حالا این سرابله که شما میگی، معمولا زنای خوشگلی دارن، اوضاع مالیشونم خوبه، ما بهشون میگیرم خزل( اسم طایفه ای) تعصبین ، با دوست مجازی پسرو و.. اصلا نمی‌سازن

خیانت میانتم زیاد نیست معمولا بخاطر ترس آبرو ریزی چون اینجا اکثرا همو می‌شناسن 

اگه از شهر بزرگ تری هستی، طبیعیتا ایلام انداره اونجا امکانات نداره 

اینجا دیگه خیلی از رسما نیست ، اینش بستگی به خانواد ای که میخوای باهاش بری داره

خیلی چیزا رو باید خودت چک کنی تا بفهمی 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

سرابله ای ها خیلی خونگرمن مردمای خوبین

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!