2777
2789
عزیز ایدی میدی تو تلگرام!

تلگرام ندارم گلم 

بعد از تعلیق شدن با شیش تا شماره این هفتمین کاربریمه که با شماره مادر گرامی اومدم 😅❤️ 😁😁 رفیق شهیدم (شهید زین الدین :رتبه ۴کنکور سراسری رشته تجربی ✌️)اگه امضامو میخونی برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرست 🕊️چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂پرنسس بابامم 😂خدایا همه نی نی سایتیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون 🕊️خصوصا اونایی که نی نی ندارن ❤️تو رو خدا قبل از اینکه بخواید تعلیقم کنید بهم بگید فکر شماره جدید باشم 😂Free palestine🇯🇴❤️✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرینی جات خیلی تاثیر داره؟

اره 

خیلی زیاد 

بیشتر چاقی به خاطر شیرینی جات و قند مصنوعی و ریزه خواریه

بعد از تعلیق شدن با شیش تا شماره این هفتمین کاربریمه که با شماره مادر گرامی اومدم 😅❤️ 😁😁 رفیق شهیدم (شهید زین الدین :رتبه ۴کنکور سراسری رشته تجربی ✌️)اگه امضامو میخونی برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرست 🕊️چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂پرنسس بابامم 😂خدایا همه نی نی سایتیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون 🕊️خصوصا اونایی که نی نی ندارن ❤️تو رو خدا قبل از اینکه بخواید تعلیقم کنید بهم بگید فکر شماره جدید باشم 😂Free palestine🇯🇴❤️✌️
میدونی چطوره

کربوهیدرات و چربی و شیرینی کم میشه

از کل کالری مصرفی کم میشه (مقدار دقیق رو نمیدونم بزن گوگل محاسبه کالری از اون کالری مورد نیاز بدن باید کمتر بخوری حالا چقدرشو من خیلی نمیدونم از بچه‌های کالری شماری بپرس)

بیشتر رژیم تو کاهش وزن تاثیر داره تا ورزش ولی این به این معنا نیست که ورزش بی‌تاثیر باشه و بدن رو خوش‌فرم می‌کنه

و خب کالری هم میسوزونی

ولی تو یه رژیم استاندار مواد غذایی محدود به دوتا ماده نمیشه مواد مورد نیاز بدن مصرف میشه حالا با حجمی کمتر نسبت به قبل

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم