2777
2789
عنوان

تست بتا

87 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من  موعودم دو س ماهه هر ماه پنج روز میاد عقب ماه پیش مهر پریود شدم و الان ب روال اگ باشه اول ماه باید پریودمیشدم، رابطه هم فقط با کاندوم بوده فقط یدونه 24مهر بدون کاندوم بود ک بازم محافظت شده بود اما من قرص خوردم، اما چون حالت تهوع شدید داشتم 22 مهر تست بتا دادم صفر بود، امروز دوباره بعد ده روز تست بتا دادم هددش2/6 بود پرستاره گف چون زیر25 منفیه اما ب نظرتون چرا رفته بالا امکانش هست باردار باشم؟؟؟؟ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ینی امکانش هست دلیلش این دارو هاییه ک برای پرید شدم میخورم باشه؟؟؟ 

نه عزیزم من ک هیچ دارویی نمیخوردم گفتم تا ۱۳ میشد .زیر ۲۵ منفیه بارداری و مطمئنا نیستی خیالت راحت