یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من با علایم تعریق بیش از حد و بدن درد ب پزشک مراجعه کردم تشخیص کرونا داد یه سرم و چهارتا امپول ولی دارویی برای خونه بهم نداد من همچنان تعریق دارم بنظرتون دوباره برم دکتر ؟
سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
من با علایم تعریق بیش از حد و بدن درد ب پزشک مراجعه کردم تشخیص کرونا داد یه سرم و چهارتا امپول ولی د ...
برای تعریق معمولا دارویی نمیدیم اگر علائم دیگت برطرف شده خودتو تقویت کن و استراحت کن ولی اگر هنوز علایم داری به داروی خوراکی هم نیاز داری قطعا، کلا ما برای درمان حاد تزریقی رومیدیم ولی اثر تزریقی رو با خوراکی نگه میداریم، باید خوراکی هم میدادن، ولی بازم اگر علامت نداری مهم نیست چون ویروس هست و درمان خوراکی صرفا علامت درمانیه
دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی وپیام شخصی ندین🙏
میگم من یه هفته ده روز پیش عمل داشتم بیهوشی داشت روزای اول زیر پوستم قلمبه شده بود حالام گردنم حس ...
زیر پوستت منظورت محل رگ گیری باد کرده بود؟ اون بخاطر رگ گیریه معمولا خودش جذب میشه، برای گردنت هم احتمالا پوزیشنت سر عمل بد بوده عضله گردنت گرفته، میتونی از پمادهای موضعی استفاده کنی اگر خیلی شدیده باید بری دکتر برات آمپول و قرص های شل کننده عضلانی بنویسن، خیلی به داروی بیهوشی ربط نداره. آب زیاد بنوشید ماده بیهوشی با ادرار دفع میشه
یه دونه هایی زده نمیدونم چین .دکترمم نوبت نداده هنوز
مثلا سبیه میلیا ولی توشون قرمزه انگار خون توشه و شکلشم منظم نیست حدودا اندازه عدس هستن زیادن
قبلا ریزتر بودن الان درشت شدن
چند ماهی هست دیدمشون
■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■ ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■ ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
هر زگیلی ممکنه hpv نباشه یه سری زگیل ها skin tag یا حتی خال هستن، اینو تا دکترتون از نزدیک نبینه نمی ...
من اپیلاسیون میرم میشه از این باشه؟
بعد پیش چه دکتری برم که بتونه خوب تشخیص بده؟
درمانشون چجوریه؟
■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■ ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■ ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
راه انتقال از طریق جنسی هست (تماس پوست به پوست نواحیدتناسلی باهم) پیش متخصص زنان برید تشخیص میدن، مت ...
ممنون شوهرم نداره چجوری میشه؟😬
پس زنان بهتره میرم همین. ممنون 🙏🏻🫂
ممنون شوهرم نداره چجوری میشه؟😬 پس زنان بهتره میرم همین. ممنون 🙏🏻🫂
آقایون اگرم داشته باشن میتونن ضایعه بیرونی نداشته باشن و صرفا ناقل باشن، ازمایشی هم نیست که بشه چک کرد براشون، فقط اگر ضایعه بزنن از ظاهر ضایعه میشه تشخیص داد و اگر پزشک شک کنه نمونه برداری از ضایعه در همین حد، ولی به شدت میتونن ناقل باشن و انتقال بدن وخودشون علامتی نداشته باشن. ایشالا که مال شما skin tag هست