2777
2789
عنوان

ترشح قهوای در بارداری😐😒

292 بازدید | 36 پست

سلام...خانمای عزیز من الان ۱۲ هفتمه اما از دیشب با عرض معذرت ترشحات سفید قهوای دارم...ایا خطرناکه؟خیلیی نگرانم.چیکار باید بکنم؟؟ متاسفانه پزشکم نوبت نداشت واسه امروز🥺

شیاف بزار و استراحت

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف پروژسترون و استراحت ، تهدید به سقطه 

هماتوم داری؟ 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

شیاف پروژسترون و استراحت ، تهدید به سقطه  هماتوم داری؟

ن اینجوری نگین بیشتر استرس میگیره استرس خودش سمه 

من آبجیم خونریزی داشت ی ماه تمام ک حتی دکتر گفته بود برو راحت خونه بشین در حاله سقطه اما چیزی نشد خداروشکر جاریمم خونریزی میکنه 

در کل باید بره دکتر اما مستقیم نباید گفت سقطه ک بیشتر استرس بگیره چیزی ام نباشه خودش با استرسش پیش بیاره

حتی دکتر خودت نباشه برو اورژانس بیمارستان زنان شهرتون ، وضغیت بارداری اورژانسی که نوبت نمیخواد ، شیاف پروژسترون بی خطره فعلا خودت استفاده کن تا ببینی دکتر چی میگه

عزیزم دوست منم از اول لک داشت،اصولا سه ماهه دوم بهتر میشن،۱۰۰ در ۱۰۰ برین دکتر بهتون شیاف پروژسترون میدن و استراحت ،

نگران نباش،ماشاالله ۱۲ هفتشه،سونو ان تی رفتی؟چطور بود

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
2790
2778
2791
2779
2792