2777
2789
عنوان

فروش کتاب

183 بازدید | 20 پست

یسری کتاب کنکور تجربی خریدم برای اینکه کنکور بدم اما شرط معدل قرار بود حذف بشه که نشد  پشیمون شدم از کنکور دادن

چجوری این کتابا رو بفروشم 🤦🤦🤦

حیف پولم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به خاطر فرصت ترمیم نداشتنه نگران نباش میدن فروش هم تو دیوار تلگرام و اینستا پیج ها و  کانال های کنکوری هر شهری هم کتاب فروشی ای داره که میخرن

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏

چرا؟؟؟؟

میخواستی اونموقع عمومیای سه سال و بخونی

الان فقط باید برای یه سال رو بخونی

تو که عزم و جزم کرده بودی

بیخیالش نشو بخون همینطوری

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
چرا؟؟؟؟ میخواستی اونموقع عمومیای سه سال و بخونی الان فقط باید برای یه سال رو بخونی تو که عزم و جز ...

راستش از اول اشتباه کردم 

من عرضه قبولی ندارم 

جو گیر شدم 

بچمم کوچیک اگه بخوام برا ترمیم هر دو سه روز یبار به یکی بسپارمش همه شهر میفهمن 🤦🤦

همه خاندانمم تو آموزش پرورش یا معلم یا مدیر ناظم 

اگه معدل نبود مخفیانه یبار کنکور میدادم شانسمو امتحان میکردم امذ اینجوری یه شهر میفهمن آبرو برام نمیمونه

راستش از اول اشتباه کردم  من عرضه قبولی ندارم  جو گیر شدم  بچمم کوچیک اگه بخوام بر ...

صلاح ملک خویش خسروان داند

اما من به نظرم همه رو نمیخواد ترمیم کنی

یه چندتا درس مثل دینی و فارسی و زیست رو ترمیم کنی کافیه

اگر همینارو خوب بدین یه تراز معدل خیلی خوبی میتونی بیاری بقیه‌اش هم با کنکور جبران کنی

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی