2777
2789

wbcآزمایش خونم ۲۰ و خراه بود مونوسیت و لنفوسیت بالا بودن ....

دکتر گفت یه هفته دیگه مجدد آز بده ممکته بیاد پایین ؟

داروی اعصاب ااشتم گفت اونارو تموم کن بعد از ۳ ۴ روز باید مجدد بدی

دیشب تموم شدن خودشم پرانول و یه قرص دیگه داده گفته بخور 

ممکنه شنبه آز میدم بیاد پایین؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس ممکنه آخه گفت عفونت نداری

بالا رفتن گلبول سفید که فقط بخاطر عفونت نیس.دلایل دیگه هم میتونه داشته باشه اما اگه خودش خود به خود بیاد پایین جای نگرانی نداره عزیزم

در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی🌹🌹
اره،ممکنه یه عفونت تو بدنت بوده برای اون رفته بالا،،،گلبول سفید وظیفش دفاع در برابر ویروس و میکروب و ...

گفت عفونت نداری این اواخر مریض نشدم فقط لرزش اندام و تعرق شدید داشتم و اینکه پشتم و قفسه سینم جوشهای قرمز زیاد زده بود رفتم دکتر

سلام عزیزم ، گلبول سفیدت ۲۰ هزار بود؟ نرمال شد؟ علتش چی بود

سلام خداروشکر همه آزمایشات تخصصی سالم بودن حتی آزمایش کنسر هم دادم سالم بود 

چون قبلش داروی افسردگی مصرف میکردم و یکدفعه قطع کرده بودم مصرفشو دکتر گفت احتمالا واکنش نشون داده به قطع اون داروها ...

سلام خداروشکر همه آزمایشات تخصصی سالم بودن حتی آزمایش کنسر هم دادم سالم بود چون قبلش داروی افسردگی م ...

شما عدد گلبول سفیدت چند بود ؟ چند هزار ؟ 

برای پدرم موقع ازمایش ویروس گوارشی و سرماخوردگی داشت ، ۹ هزار تا بالاس 

ممکنه بخاطر اینا باشه ؟؟ 

شما عدد گلبول سفیدت چند بود ؟ چند هزار ؟ برای پدرم موقع ازمایش ویروس گوارشی و سرماخوردگی داشت ، ۹ هز ...

سلام معمولا زمان سرماخوردگی و ویروسی گلبول سفید عددش بالا میره مقدارش بستگی به عفونت حاصل از بیماری داره ،نگران نباشید