2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

50 بازدید | 12 پست

پسر دایی پدرم برای پسرش که ۳۱ سالشه منو خواستگاری کرده(یعنی خود مرده حضوری به پدرم گفته)

هیچی دیگه مامانم میگه عقل ندارن از دختری  که تازه بیست سالشه خواستگاری میکنن

البته اینو بگم که خانواده دایی پدرم به شدت خانواده تحصیل کرده و با کلاسین ولی این حرکتی که زدن خیلی عجیبه 

بابامم به خاطر اختلاف سنی زیاد ما همون جا جواب رد داده

هرچند که من خودمم فعلا ازدواج ندارم

ولی از فاصله سنی زیادخوشم میاد

فکر میکنم طرف پخته شده قشنگ

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم 

پسرای بالای سی زیر چهل از نظرم جذابن واقعا 

در حالی که خونوادم به شدت مخالفن ولی من از پسر کم سن بدم میاد

چیکاره بوده پسره؟

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
خیلیم زیاد نیستا تقریبا اوکیه🤔

من خودمم انقدر پسر بچه دورم دیدم

که فهمیدم  پسرا دیر بالغ میشن

خودمم با اینطور اختلاف سنی مشکلی ندارم 

ولی مامان بابام میگن نرمالش ۵ یا۶ساله

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
من خودمم انقدر پسر بچه دورم دیدم که فهمیدم  پسرا دیر بالغ میشن خودمم با اینطور اختلاف سنی مشک ...

انتخاب مگه با خودت نیست😬

میخوای با احساساتم بازی کنی؟ خب اگه پیدا کردیش منم بازی😂🫵

یازده ساله دیگه خوبه  ما داشتیم تو فامیل مرده از طرف ۱۴ سال بزرگتره  دختر ۱۶ یا ۱۷ پسره ...

من خودمم دوست دارم این طوری

پسر بیست ساله رو بچه میدونم

مامانم اینا میگن نه زیاد

اختلاف سنی فوقش ۵ ۶ سال

دقیقا منم  پسرای بالای سی زیر چهل از نظرم جذابن واقعا  در حالی که خونوادم به شدت مخالفن ...

املاک دارن

انتخاب مگه با خودت نیست😬

من تا وقتی که از نظر مالی مستقل نشم انتخاب باخودم نیست

حق با پدرو مادرته چیه این همه اختلاف اون خانواده هم بهتره یه دختر که سنش به پسرشون بخوره بگیرن

آخه پسرای الان خیلی بچن

من تا وقتی که از نظر مالی مستقل نشم انتخاب باخودم نیست

من فکر کردم خودت میخوای انتخاب کنی و مشورت میخوای

ولی وقتی حق انتخاب نداری دیگه چرا از ما راهنمایی میخوای، بذار پدر و مادرت انتخاب کنن خب

میخوای با احساساتم بازی کنی؟ خب اگه پیدا کردیش منم بازی😂🫵

آخه پسرای الان خیلی بچن

یازده سال اختلاف زیاده خواهر شوهرم و همسرش ده سال اختلاف دارن انگار تو دو دنیای متفاوتند این تفاوتها وقتی بچه داربشی بیشتر خودشو نشون میده