2777
2789

کُن فیکون خداست

واقعا آدم به عظمت و قدرت خدا پی میبره

منم همینم😅

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

عزیزم سعی کن به خودت کمک کنی هر موقع افکار منفی اومد سراغت خودتو با یه چیزی سرگرم کنی مثلا سعی کن قرآن بخونی یا با هر چیزی که حواست رو پرت می کنه ،نزار خدای نکرده افسردگی بعد زایمان بگیری با توجه به تاپیک های قبلیت گفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعدزایمانم چن روز اول اصلا دوس نداشتم بچمو ..باخودم میگفتم ایش تو فیلما بچه هاشون بدنیا میان و قربوت صدقه میرن پوووف

حالا میبینم ن دوس داشتنی هستن .اون چن روز بی حال و حوصله ایی کم کم شاد میشی

اگه فکر میکنی روز به روزت حالت بدتر میشه حتما یه روانشناس بررو دوس نداری کسی بفهمه بگو میرم دکتر زنان ...ولی نزار همین طوری بمونی 

اگه دکتر نمیری خونه اهنگ شاد بزار غذایی که طبع گرم دارن اجل و خرما و گوشت گوسفند و گردو و عسل و کره محلی بخور البته اگه بچه شیر میدی کم کم بخور ...برو تو حیاط دور بزن یا تا پارک بچه رو برای یه ساعت بزار پیش کسی خیالت ردحت باشه این یه ساعت هیچ اتفاقی براش نمی افته ...اگه خونتون کسی بادکش بلده برات انجام بده نمیدونم البته تو چهله خوبه یا نه ...برو ارایشگاه خیلی روحیه ادمو عوض میکنه یا رنگ مو بخر خونه خودت بزار...فکر وذکرت رو نکن فقط بچه ...من همین که زایمان کردم رنگ ابرو گذاشتم ناخونامو لاک زدم ..مادرم میگفت ناخنت بلنده لباس بچه بپوشی اذیت میشه حواسم بود خداروشکر تا وقتی ناخنام بلند بود یع اسیب کوچیکم ندید ببین با چیا روحیت عالی میشه انجام بده نماز خوندنه یا قران یا به خودت رسیدن یا خونه رو تغییر کوچیک دادن