اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
عزیزم میشه لطفا بگی بنظرت من کی باردار میشم؟و خاهرم کی ازدواج میکنه؟حاجت رواباشی
حتی ماه بعد هم امکانش هست ولی محتمل ترین وقت ۳ ۴ ماه بعد
سوال بعدیتون : در حد ۱ ۲ ۳ سال بعد
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
البته فقط یه حس به عنوان سرگرمی بهش نگاه کنید بهتر
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
حس محمدرضا به من چیه ؟ میاد خواستگاری ؟ اگر آره کی؟ هر چی حس کردی لطفا بهم بگو
دوست دا ه ولی فعلا در حد خیلی زیاد نیست
۵۰ ۵۰ حسم
حس کردم فعلا باهم وارد رابطه نزدیکی نشدید حس می کنم