2777
2789
مامانت ناراحته از شما؟

سر چیز های کوچیک میشه گفت

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاما قاطی شده سوالی پرسیدی؟ مشخصاتی ک گفتم درست بود؟

الان خود شما حس ششمی ؟

حست درمورد من و اون شخص چیه 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
حسی از سوالت ندارم اینی ک من گفتم دونبالته یا اونی ک میگی ارتباطی ندارید قاطی کردم

همونی که اول گفتم دوستش دارم شما گفتید حس خوبی ندارم نرو دنبالش

ولی وقتی پیشش نمیرم مدتی اون میاد دنبالم

اگه دوستم نداره چرا میاد؟

و اینکه آیا جدیدا بی حس شده یا اینکه هیچ وقت دوستم نداشته؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
عزیز کسی رو حس نمی کنم

حست درمورد من و امیر چیه 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂
چیزی ک ب ذهنم میاد تلکیفش باخودش مشخص نیست

😅 ممنونم

قند تو دلت ابه ی شیرینی هم ب من بده😂🤩

یه سوال ؟

آیا خوبه به کسی که الان تو ذهنم نزدیک بشم یا نه؟