2777
2789
عنوان

بیایین..

50 بازدید | 7 پست

بچه ها چطور پولمو ازکسی ک بهش قرض دادم پس بگیرم طرف مقابل یکی ازاعضای خانوادم راستش میخوام عقدکنم پول احتیاج دارم ولی ب روخودش نمیاره یکماهه بهم میگ ببینم وامم درمیاد یعنی درنیومد پولمو پس نمیده چکارکنم😞 پدرحمایتگریم ندارم قید پولموبزنم بگم بابام کمک میکنه

🕊✨🤲🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا بعضی وقتا چاره ای نیست...منم یکی از اقوام نزدیکم پولمو نمیداد پیام دادم بهش که ببخشید از بانک بهم پیام دادن که اگه قسط واممو ندم حسابامو مسدود میکنن و باید کل وامو  یه جا پس بدم اگه ممکنه فلان مقدار بربز به حسابم...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
جدی باهاش صحبت کن بگو ب من مربوط نیست وامت درمیاد یا ن تا فلان موقع پولم میخام مدرک داری ازش

ن والا پولموپس میده مطمعنم ازش ولی خیـــــــلی دیرررر تاخودش کاراشو راه نندازه نمیده

🕊✨🤲🏻

والا بعضی وقتا چاره ای نیست...منم یکی از اقوام نزدیکم پولمو نمیداد پیام دادم بهش که ببخشید از بانک ب ...

اون میدونست چندوقت دیگ مراسم عقدم بایدهرطورشده پس بده چون ازاعضای خانوادم غریبه نیس ک ندونه ولی متاسفانه الان بگم پول کل کاری ک کردم زیرسوال میبره میگ سرم منت گذاشتی شروع میکنه ب بی احترامی

🕊✨🤲🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز