2777
2789
عنوان

با این خواستگار آشنا بشم ؟؟

197 بازدید | 16 پست

طرف کارمند فولاد  ۳۴ سالشه  ۹ سال اختلاف سنی داریم 

چهره ش متوسط (من ب دلم ننشسته)

راه دور ،سربازی رفته 

عقایدش یکم متفاوت و باز تر ولی معتقده تفاهم ینی طرفمون رو با  تفاوت هاش بپذیریم  و دوس داشته باشیم 

خودم پرستارم

چیزی ک ترغیبم کرده با خودم میگم شرایط کاریش و مالیش  از یه پرستار بهتره 

میشه ‌نظرتون رو بدونم  ؟؟؟

من شخصا همسطح بودن برام مهمه. و دوم اینکه اگر ظاهرش از نظر خودت دلنشین نیست بدون هیچوقت برات عادی نمیشه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اختلاف سنیتون زیاده

ولی آشنا شین ضرر نداره 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

شرایطش ک از پرستار بهتره 

ولی راه دور سخته روش فکر کن 

فولاد خوزستان ؟ عربه؟ تفاوت قومیتی دارید؟

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

منم تو شرایط توام ،ی پسر با شرایط خیلی خوب،ولی همو دیدیم ب دلم ننشست،مخصوصا قدش ک هم قدمه،برا همین میخوام ردش کنم 

از نظر من حس خوب مهمه ،چون قراره با این ادم بخوابی ،تو ی خونه نفس بکشی و...درسته وابستگی پیش میاد و عادت میکنی بهش ولی اون حس خوبه جاش خالیه تو زندگی 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

قیافه خیلی مهمه / اگه به دلت نشسته رد کن چون وقتی دارید لبای همو میخورید یا رابطه داری حالتو بد میکنه 

رابطه جنسی تو زندگی نقشش از شرایط مالی خیلی پررنگ تره

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

اصالتا لره اصفهان زندگی میکنن خانواده ش ولی یزد محل کارش

اینکه ب دلت نشینه بعدا ممکنه حست عوض نشه. 

اما این ک لر هستن اصفهان زندگی میکنن دیگ سبک زندگیشون ب شمام نزدیکه 

اگر اون سمتا هستید 

این تجربع منه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
منم تو شرایط توام ،ی پسر با شرایط خیلی خوب،ولی همو دیدیم ب دلم ننشست،مخصوصا قدش ک هم قدمه،برا همین م ...

این قدش بلنده ولی چهره ش پسند من نیس ن اینکه بد باشه ...