2821
2789
عنوان

مادر شوهرم

343 بازدید | 16 پست

بچها من نامزدم یعنی تو دوره ای نامزدی ام 

شوهرم ی شهر دیگه کار میکنه خونوادش ی جای دیگن نزدیک بیست روز یک ماهه برای کارای خونمون مجبور بودم بیام پیش نامزدم 

مادرشوهرم ی اخلاق داره هر روز ب بچهاش زنگ میزنه 

بعذ ب من. تو این بیست روز کلا دوبار زده 

منم نزدم 

امروز زنگ زده میکه. کجایی رفتی دیگه یه زنگ نمیزنی 

گفتم منم ک هستم شما کجایین نیستین 

آلان زنگ میزنه به نامزدم این جوری میکنه 

اره ب زنت گفتم  چرا ی زنگ نمیزنه اون ک زنگ نمیزنه من بش زنگ زدم مامان 

حالا نمیدونم حرفشو ب شوهرم بگم یا نگم 

چیکار کنم چجوری رفتار کنم میشه خواهرانه راهنماییم کنید 

اصلا مهم نیس خودتو درگیر این چیزا نکن ، همیشه بگو من زیاد اهل زنگ بازی نیستم کاری داشته باشم معمولا زنگ میزنم ،عادتشون بده به این ، من خودم این کارو کردم الان سه چهار ماه یبارم به کسی زنگ نمیزنم کسی هم گله ای نمیکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی زنگ میزنم خو شما هم چند بار زنگ بزن 

بالاخره شما عروسی اونا بچه هاشن یه بار اون زنگ نمیزنه ی بارم شما زنگ بزنی بد نیستا

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
بگو من اهل زنگ زدن نیستم . تو ماهش دو بار ب مامانم بیشتر زنگ نمی‌زنم . از کسیم توقع ندارم بهم زنگ بز ...

به نظرت ب شوهرم بگم مامانت زنگ زد اینو گفت 

یا چجوری بگم توپ تو زمین من میوفته 

اصلا مهم نیس خودتو درگیر این چیزا نکن ، همیشه بگو من زیاد اهل زنگ بازی نیستم کاری داشته باشم معمولا ...

هوفففف روزی هزار بار ب بچه‌اش زنگ میزنه ولی با من با سیاست رفتار میکنه

خب شما نزدي  ديگه

اون دوبار زده

گله هم كنه حق در اين مورد

لازم نيست حتما با كلامت مثل پيرزنا بچزوني بقيه رو

ميگفتي سرم شلوغه هي ميخوام بهتون زنگ بزنم بهو سرگرم كار حونه ميشم

ك اينجوري الان نگران نشي از زنگ زدنش بع شوهرت

💕

به نظرت ب شوهرم بگم مامانت زنگ زد اینو گفت    یا چجوری بگم توپ تو زمین من م ...

اصلا به روی خودت نیار ، اگه از الان بخوای هی اسم مامانشو‌بیاری ، فاتحه ی رابطتون خونده هست

خب شما نزدي  ديگه اون دوبار زده گله هم كنه حق در اين مورد لازم نيست حتما با كلامت مثل پيرزنا ...

منم زدم 

مگه  مامانم ب من بیست بار زنگ میزنه توقع داره دفعه بعدی من بزنم نه 

پس فرق هست 

منم عین پیرزنا نچزوندم 

پیرزن خودتی که همین حرفت مشکل داره

هوفففف روزی هزار بار ب بچه‌اش زنگ میزنه ولی با من با سیاست رفتار میکنه

داری میگی بچه هاش،تو عروسشی،همینجوری که تو میخوای در موردش به نامزدت بگی نشون میده که تو هم نقشبچه رو براش بازی نمیکنی،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزیزم لطفا دنبال حرفو حدیث نباش و سرگرم کارایه خودت باش و سر چیزای الکی فکرتو مشغول نکن

مامان خودتم فکر نکنم زیاد ب دامادش برنگه ک از مادرشوهرت انتظار داری

درکل مهربان و بدون حاشیه باش خودتو قاطی خاله زنکی نکن ک اعصاب خودت راحتتره

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
     منم زدم   مگه  مامانم ب من بیست بار زنگ میزنه توقع داره دفعه بع ...

خودت نوشتي من نزدم..

اينكه بخواي زنگ بزني بهش يا نزني تصميم خودته

منم به مادشوهرم زنگ نميزنم چون ادم تلفني نيستم.ولي با همسرن حرف ميزنه ميگم سلام برسون.

ببين اينهمه گارد نگير

و متوجه باش من چي ميگم

شما جواني بايد مثل جوانا رفتار كني .حرفاي اينچيني مال سن و سال شما نيست

اينكه از الان داري فكر ميكني الان به پسرش زنگ ميزنه اينو ميگع

حالا من چيكار كنم

فقط زندگي خودتو از دست ميدي و هميشع توي جنگ هستي.

خود داني👍

💕