2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من که نگرفتم. ۳ سال پیش بود. رفتیم محضر خلاص‌.وضعمونم نسبتا خوبه منتها کلا دوست ندارم لباس عروس و این کارا رو

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

نه به هیچ عنوان  وقتی میشه با اون پول کارهای مهم‌تری رو انجام داد مگه عقلم کمه اینکارو انجام بدم درسته بعضی‌ها میگن حسرت به دل آدم میمونه ولی باز کارهای مهم‌تر انجام میدم 

وضع مالی هردومون عالی بود

ولی عروسی نگرفتم 

کلا هیچ مراسمی نگرفتم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نگرفتیم با اینکه مشکل مالی هم نبود...اول رفتیم کیش...بعد مشهد وبعد ام کربلا ....۲۰ روز مسافرت خیلی هم خوش گذشت وخاطره انگیز 

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

وضع مالیمون اونموقع میشه گفت متوسط حتی رو به پایین بود چون خونواده همسرم اصلا کمکی نمیکردن پدر من البته نصف هزینه ی مراسمو داد ، نصفشم شوهرم خودش مجبور بود بده طلا هم خودش خریده بود رهن خونه و کلا همه چی درهم برهم بود اما یه عروسی جمع و جور با ۲۰۰ نفر مهمون ولی خیلی شیک و پیک گرفتیم چون من واقعا دلم میخواست عروسی بگیرم البته چون شام هم نداشتیم و صرفا یه جشن سه ساعته بعد ازظهر به صرف میوه و شیرینی و آجیل اینا بود زیاد نشد هزینه