2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم

میدونم همه مشکل خودشونو دارن ولی یکی هست خداشاهده خیلییی به پول نیاز داره من نمیام به خاطر پول اون دنیای خودمو بسوزونم حتی شده نفری ۱۰ هزار تومن کسی نمیتونه کمک کنه به قران که صواب داره بچه ها

میدونم همه مشکل خودشونو دارن ولی یکی هست خداشاهده خیلییی به پول نیاز داره من نمیام به خاطر پول اون د ...

واسه خرجی خونه اس بتونیم ۴۰۰ و اینا واسش جمع کنیم بچه هاش گرسنگی نکشن حداقل نون و ماکرانی واینا بخره واسه دوروزش

پسره چی حرکتی نمیزنه  چ سمه دختره چشه کصخلی چیزیه😐

مثل اینکه من نبودم دخترع زبون درازی کرده دوست پسرمم ی فوش بلند داده زشته بگم بعدا دخترع ضایع شده میگ چیزی نیومده بگ وگرنه من آماده بودم برینم بش

مثل اینکه من نبودم دخترع زبون درازی کرده دوست پسرمم ی فوش بلند داده زشته بگم بعدا دخترع ضایع شده میگ ...

وای چ ماجراها 

بیخیال شو اهمیت نده 

هرچقد بیشتر بدت بیاد فشار بخوری دختره بدتر میشه هی بیشتر تحریک میشه فق باید بی اهمیت کنی تا بعد ی مدت خسته میشه خودش 

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست .