2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قرصی میخوری خوابت خوبه چند سالته ازدواج کردی مشکل مالی هم داری 

ی مدت میرفتم روان پزشک حالم بد شد خودکشی کردم معمولا زیاد میخوابم ولی شبا زیاد بیدارم 16 سالمه مشکل مالی ندارم

بقیه هم ندارن باور کن..خودت باید برای خودت انگیزه درست کنی.‌اگ شاغل نیستی و شرایطش داری برو دنبال کا ...

شاید بم بخندی یا سنمو مسخره کنی ولی درگیر ی رابطه ای شدم ک سردرگمم کردع بیشتر حال بدی هامم سرع اونه

همه میگن قیافت خوبه اخلاقت خوبه ولی بازم فک میکنم خیلی ادم بیخودیم

تلقین نکن عزیزم چون هر چی درمورد خودت فکر کنی بقیه فکر خواهند کرد

روی اعتماد بنفس و عزت نفست کار کن تا نیازی به تحسین یا رد بقیه نداشته باشی

تلقین نکن عزیزم چون هر چی درمورد خودت فکر کنی بقیه فکر خواهند کرد روی اعتماد بنفس و عزت نفست کار کن ...

من افسردگی دارم ی کارایی میکنم ک دست خودم نیست ولی همه مسخرم میکنن یا حس میکنم از روی ترحم بم محبت میکنن

از بچگی شدم

البته طبیعیه تو سن شما..ولی خب عاقبت نداره درگیری عاطفی..با دوستات بیرون برو برا خودت مشغله درست کن ک تنها نمونی فکر کنی..کتاب بخون.بشین فکر کن ک چی برای آینده بهتره..میفهممت منم گذروندم این دوران رو ..ولی الان افسوس میخورم کاش یه هنری یاد داشتم..هم مشغول میشی هم بدرد آینده میخوره هم فکرت رها میشه