2789
عنوان

بارداری

131 بازدید | 14 پست

سلام 

بچه ها من دوره ام 28 روزه اس  این ماه تغییر داشتم و الان 8 روز تاخیر داشتم و بیبی چک منفی بود 

اینم بگم که من روز 27 برای سونو واژینال رفته بودم و چیزی نگفت دکتر حالا احتمال بارداری هست؟ 

تعداد رای : 7
نظرسنجی
اره
0
0%
نه
7
100%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دوماهه اقدامم ماه اول ی هفته جلو انداختم حالا تقریبا 8 روز تاخییر داشتم  همه اینا طبیعیه؟&n ...

اره عزیزم انشالله ماه بعد باردار میشی . من یادمه سر پسرم ۱۱ روز عقب انداختم و پریود شدم درحالی که حتی سرساعت ماهای قبلش پریود میشدم

انشالله به زودی باردار میشی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اره عزیزم انشالله ماه بعد باردار میشی . من یادمه سر پسرم ۱۱ روز عقب انداختم و پریود شدم درحالی که حت ...

ممنونم عزیزم. فقط ی سوال دیگه تا چند روز طبیعیه؟ یعنی دیگه تا کی پریود نشدم برم ازمایش؟ 

ممنونم عزیزم. فقط ی سوال دیگه تا چند روز طبیعیه؟ یعنی دیگه تا کی پریود نشدم برم ازمایش؟ 

خوب تا یه هفته بعد موعد اگه پریود نشدی یه بی بی چک بزن. اگه مثبت شد میری ازمایش میدی. این عقب جلو شدن ها نشونه خوبیه رحم داره اماده میشه

خوب تا یه هفته بعد موعد اگه پریود نشدی یه بی بی چک بزن. اگه مثبت شد میری ازمایش میدی. این عقب جلو شد ...

خب الان 8روز تاخیر داشتم ولی بی بی زدم منفی یعنی بارداری منتفیه دیگه نه؟ 

خب الان 8روز تاخیر داشتم ولی بی بی زدم منفی یعنی بارداری منتفیه دیگه نه؟ 

نمیدونم والله نظر قطعی نمیشه داد تست نزدی؟

جاری من بارداری اولش تا دوماه اصلا نه تست مشخص بود نه بی بی چک . بعدها مشخص شد که روزای اخر سیکل باردار شده بود

یه تست بزن ببین مثبته یا نه