2777
2789
عنوان

رفلاکس پسرم

112 بازدید | 14 پست

سلام خانوما 

من پسرم از روزی که بدنیا اومد الرژی به پروتئین گاوی و رفلاکس معده داشت 

کم کم با دادن دارو و مراعات کردن غذایی الرژی و رفلاکسش در حال درمان بود ولی این اواخر یک سال و دو ماهش ک شد دکتر گفت شیر خشک و قطع کن به جاش یکم شیر گاو بده امتحان کن ببین هنوزم مونده یا نه منم اومدم سی میلی دادم کلا اسهالش خونی شد و تهوع داشت بردم دوباره دکتر گفت ازمایش بگیرین کل ازمایشاتش سالم بود غقط قسمت رفلاکس گفت این رفلاکسش خوب نمیشه گفت تا اخررعمر باهاش هست نمیدونم حالم خیلی بده پسرم بخاطر رفلاکس و الرژیش رشدشم خیلی کند شده داغونم  اگه کسی در مورد رفلاکس اطلاعاتی داره ممنون میشم بهم کمک کنید😢😭

اسهال خونی‌ بخاطر حساسیتش ب پروتئین گاویه چه ربطی ب رفلاکس داره. دکترش عوض کن 

میدونم عزیزم واسه اونم  رژیم غذایی داده 

واسه رفلاکس هم امپرازول بخدا خسته شدم از بس بهش دارو دادم دلم براش میسوزه😢

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حالا چه اصراریه به این بچه شیر گاو بدی  بذار کامل خوب بشه بعدا قرص نکسیوم برای رفلاکس بده&nbs ...

والا خواهر همه چیزشو رعایت کردع بودم انقد حالش خوب شده بود کم کم داشت خیلی بهتر میشد که دکتره گفت شیر خشک قطع بشه شیر گاو بدع 

والا خواهر همه چیزشو رعایت کردع بودم انقد حالش خوب شده بود کم کم داشت خیلی بهتر میشد که دکتره گفت شی ...

اشکال نداره دوباره رعایت کن . دخترم منم همینطور بود . خیلی اذیت شدیم ولی خوب میشه نهایتا نترس

اشکال نداره دوباره رعایت کن . دخترم منم همینطور بود . خیلی اذیت شدیم ولی خوب میشه نهایتا نترس

عزیزم دخترت چند سالگی خوب شد اخه دکترش گفت رفلاکس هیچ وقت خوب نمیشه خیلی نگرانم 

عزیزم دخترت چند سالگی خوب شد اخه دکترش گفت رفلاکس هیچ وقت خوب نمیشه خیلی نگرانم 

من قبل یکسال دارو ندادم .  یکسالگیش شدید شد و چند ماه خیلی اذیت شدم . نهایتا با رعایت رژیم و خوردن دارو تا دوسالگی بهتر شد.

دکترشو عوض کن 

من قبل یکسال دارو ندادم .  یکسالگیش شدید شد و چند ماه خیلی اذیت شدم . نهایتا با رعایت رژیم و خو ...

حتما میبرم یه دکتر دیگه 

دخترتون الان میتونه راحت چیزایی که قبلا بهش‌حساس بود رو بخوره یا دیگه حالت تهوع نداره؟

دختر من عاشق ماست بود التماس می کرد بهش نمیدادم . خیلی  برام سخت بود  الان دیگه مشکلی با ...

پسر من تا موقعی که اون شیر رو بهش نداده بودم خیلی بهتر شده بود راحت میتونست چیزایی که قبلا نمیخورد رو بخوره ولی الان دوباره مثل قبل شده ازراول دوباره دارو و رژیم خیلی سخته ادم کلافه میشه