2777
2789

بچه ها کمکم کنینننن این پسره قبلا منو میخواست صاحب کارم بود ولی چون من پدر نداشتم مادرش نداشت با هم ازدواج کنیم.  بعد مدت ها دوباره دیدیم همو من اولش اشتباه کردم نمیدونستم زن کرفته باهاش دوست شدم بعد یهویی زنش زنگ زد فهمیدم زن گرفته 😭😭😭😭ولی به زنش نگفتم که منو دوست  داره گفتم من آویزونش شدم و دیکه میرم نخواستم خرابش کنم جلو زنه خلاصه بعدش پسره گفت دوست دارم بفهمه بره من اونو نمیخوام منم کفتم نمی خواستی نمیکرفتیش حالا خودت میدونی منو دخالت نکن زنش تو این یکسال زنگ میزد فحش میداد و تهدید میکرد خلاصه بلوکشون کردم بعد یکسال پسره زنگ زد با یه خط دیگه بیا دوست دارم میخوامت میخوام اونو طلاق بدم گفتم برو بابا بلوک کردم بعد دوباره با یه شماره دیکه زنگ زد و پیام داد 

حالا فهمیدم زنش گفته برو اینو مسخره کن تروخدا بخ راهی بگین روی این زنو شوهر کم شه من مگه مسخرشونم من با اون پسر مار ندارم که😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلوک ینی قطعه .منظورت بلاکه ؟؟؟ خب فاصله بگیر خطتم عوض کن کاری نداره

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

بگو ی بار دیگه پیام بدی از پلیس فتا شکایتت میکنم

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊

غیبت زد؟؟؟ خوابی؟؟؟ قبلش مگه جوابشو میدادی که اینارو پرسیده؟؟

از کجا متوجه شدی میخان مسخره ات کنن؟؟

یه چیزایی رو این وسط جا انداختی نگفتی انگار حسم اینطوره 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بلوک ینی قطعه .منظورت بلاکه ؟؟؟ خب فاصله بگیر خطتم عوض کن کاری نداره

فاصله گرفتم اما خطمو نمیتونم عوض کنم بعد من تو اینستا پیچ دارم بستس زنش فامیلمونه خودش بلاکه اما خواهرش بازه میاد هی استواری هامو میبینه