2821
2789
عنوان

شوینده صورت

52 بازدید | 3 پست

بچه ها من یه مدتیه پوستم اذیتم کرده. حقوق میگیرم صرف چیزای الکی میکنم. یه مدت شوینده نوتروژینا گرفتم واقعا صورتمو خوب میشست.تموم شد.کامان گرفتم الان باش جوش میزنم ژیناژن گرفتم جوش زدم در حالیکه هنوز اوایل استفاده م هست.حالا اینا پولشون الکی رفت. نونروژینا هم گرونه. مرطوب کننده گرفتم به صورت میزنم جوش میزنه. خسته شدم بخدا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی اصلاً نگو، چقدر من بهترین تجربیاتم رو با ژل‌های شستشوی صورت از سایت مالالیز داشتم! من که پوست خشک و حساسی دارم، همیشه می‌جونستم یه چیزی پیدا کنم که یهو پوستم خشک نشه یا حتی حساسیت نداشته باشم.

بعد از یه سرچ ساده تو سایت مالالیز، به چند گزینه عالی برخوردم. یکی از اونها برای پوست خشک بود که اصلاً چندان محکم نبود و به خوبی تمیز کرد بدون اینکه پوستم رو خشک کنه.

اون ژل دیگه که برای حساسیت پوست بود، یه حالت آرام‌بخش داشت که واقعاً به پوست حساسم خوب می‌خورد. همیشه از چنین محصولاتی ترس داشتم که باعث ایجاد تحریک و حساسیت میشه، ولی این بیشتر یه حالت آرام‌بخش و تسکین‌دهنده بود.

اصلاً بهتون پیشنهاد می‌کنم که خودتون هم یه سر به سایت بزنید و با توجه به نوع پوستتون، ژل شستشوی صورت مناسب رو پیدا کنید. خودتونم می‌دونید بهترین چیز برای پوستتون چیه. اطمینان دارم که تو مالالیز می‌تونید چیزی پیدا کنید که دقیقاً به درد پوستتون بخوره!